...μετά από αναμονή 22 ημερών, από τις οποίες τις 9 τις πέρασε στο τελωνείο Θεσσαλονίκης, πήρα στα χέρια μου το νέο μου
Seiko 5 Sport Mechanical Automatic SARZ005, όπως είναι η πλήρης του ονομασία.
Είναι ένα Seiko JDM που φοράει την 4R36, που από την εμπειρία που έχω από άλλο ρολόι με αυτή τη μηχανή, είναι αξιοπρεπέστατη!
Κοιτώντας το εκείνο που ξεχωρίζει είναι "η ουρά" του δευτεροδείκτη, η οποία σε κάποιους θα αρέσει και σε άλλους μάλλον όχι.
Σα μοντέλο δεν μπορείς νομίζω να το κατατάξεις στα dress - μάλλον sport θα το έλεγα. Φυσικά για μένα είναι το πιο dress από τα ρολόγια που έχω!!

Οι διαστάσεις του είναι 41mm (Without Crown and Bezel) και το πάχος του 11,5 mm. Νομίζω ιδανικό για κάθε καρπό.
Η ποιότητα κατασκευής του κυμαίνεται στα γνωστά στάνταρτς της εταιρείας, δηλαδή καλύτερο ποιοτικά από αυτό που περιμένεις στα λεφτά που ξοδεύεις για να το αποκτήσεις.
Το μπρασελέ του σίγουρα δεν είναι σαν του Sumo ή του MM300, αλλά φαίνεται καλούτσικο. Για να το κρίνω θα ήθελα να βγάλω πρώτα κάποια κομματάκια για να κάτσει ακριβώς στο χέρι μου και μετά θα αποφασίσω αν μου αρέσει ή θα μπει στο κουτί του, για να δώσει τη θέση του σε κάτι άλλο.
Αυτά σε πρώτη φάση....χρωστάω περισσότερες φωτο, καθώς επίσης και κάποια πράγματα που θα ήθελα να αναφέρω σχετικά με τον creation, τα JDM μοντέλα του, το χρόνο παράδοσης και το τελωνείο......νομίζω προς το βράδυ θα αναφερθώ εκτενέστερα....
Να έχετε μια όμορφη μέρα!