0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας ευχαριστώ όλους και πάλι.... Παράθεση από: pugman στις Απρίλιος 30, 2013, 21:54:38 μμΚααλορίζικα΄σε όλους!!! Βροχή τα νέα ρολόγια λέμε!!!Θανάση αυτό ακριβώς θέλω κ εγώ!!! Περιμένουμε review!Φιλικά,ΑντώνηςΑντώνη θα σου πρότεινα να το αποκτήσεις μιας και αξίζει και το τελευταίο ευρώ της τιμής του... review θα προσπαθήσω να κάνω(....χρωστάω ένα ακόμα στον george_ ) αλλά μέχρι τότε υπάρχει το πληρέστατο του eis που αφορά στο 327... http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=1301.0
Κααλορίζικα΄σε όλους!!! Βροχή τα νέα ρολόγια λέμε!!!Θανάση αυτό ακριβώς θέλω κ εγώ!!! Περιμένουμε review!Φιλικά,Αντώνης
σταυρο, ειναι απο τα καλυτερα ντρες της αγορας!! σας ευχαριστώ ολους παιδες!!!
περιττο να σας πω οτι ειναι πολυ καλυτερο απ οτι στις "ζωντανες φωτογραφιες" module 2071 τελικα φοραεικαποιο λινκ με πληροφοριες?απο 9-3 ειναι 45mm ,με την κορωνα 4712-6 κασα χωρις lugs 44mmπαχος?το δε μπεζελ αλλο πραμα,μαλακοτατος ηχος (οχι υψηλη συχνοτητα ,χαμηλη πολυ χαμηλη)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 30, 2013, 23:19:52 μμσταυρο, ειναι απο τα καλυτερα ντρες της αγορας!! σας ευχαριστώ ολους παιδες!!! κι'αλλο??καλοριζικο!
πηρα και ενα τσουναμι να κανει παρεα με το εκοζιλα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 01, 2013, 07:23:27 πμπηρα και ενα τσουναμι να κανει παρεα με το εκοζιλα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)παει το δωρο ρε μηπως αφησε καμμια κληρονομια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)you know καλοφορετο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.