0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινή άφιξη ένα CITIZEN NY0045 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ένα εκπληκτικό ρόλοι σε κατάσταση NIB. Το ρολόι αγοράστηκε από μέλος του Forum.Και πάλι σε ευχαριστώ Παναγιώτη!
Παράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 06, 2016, 01:23:02 πμΣημερινή άφιξη ένα CITIZEN NY0045 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ένα εκπληκτικό ρόλοι σε κατάσταση NIB. Το ρολόι αγοράστηκε από μέλος του Forum.Και πάλι σε ευχαριστώ Παναγιώτη!Mε γεια!!!!!Δώσε και αύξοντα αριθμό!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 02, 2016, 23:38:45 μμΑνυπομονω να το δω!Ολα δηλαδη τα 7α που εχεις παρει!Έχουμε και λέμε:Seiko 7A28-7100 Speedmaster (Το εχω παραλάβει)Seiko 7A38-7000 (Το εχω παραλάβει)Seiko 7a28-703B (Το εχω παραλάβει και βρίσκεται στον Άρη για service)Seiko 7A48-7000 (Ταξιδεύει)Seiko 7A38-7000 Gold (Σήμερα το παρέλαβα! Δεν το ανακοίνωσα στις "Νέες Αφίξεις..." γιατί δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφίες)Seiko 7A28-701A (Το παραλαμβάνω Παρασκευή 3 Ιουν.)Seiko 7A38 7280 (Αγοράστηκε εχθές, δεν έχει προλάβει καν να αρχίσει να ταξιδεύει)Αν τα μέτρησα όλα και δεν μου ξέφυγε κανένα... τότε έχουμε επτά στο σύνολο!
Ανυπομονω να το δω!Ολα δηλαδη τα 7α που εχεις παρει!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.