0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΉΜΑΤΑ ΝΤΑΣBΙΝΤΑΝΙΑ Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί οχι: Greek Vostok forum
Το σφυροδρέπανο που εχετε για avatar κυριε Γιωργο μου, εχει επιρεάσει τον κοσμο στο φορουμ και γι αυτο εχουμε τα BOCTOK, να ερχονται το ενα μετα το αλλο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τη Βουλη στο Συνταγμα δεν δειχνει;;;
Να μην σας παιδεύω άλλο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ούτε από τα κουτιά τους δεν τα έβγαλα...Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ούτε από τα κουτιά τους δεν τα έβγαλα...
Πολύ ωραίες όλες οι νέες αφίξεις! Καλοφόρετα σε όλους!Βλέπω τα Vostok πάνε καλά (σε κάνα μήνα περιμένω και το δικό μου).Πάντως μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό: "AMPHIBIA" SCUBA DUDE GMT Catalogue no: 2426.12 / 170862 https://www.vostok-watches24.com//app/module/webproduct/goto/m/mcb883cc3b2718817Αν δεν βρω το Cosmodiver a.k.a. Luna Dude (πράγμα σίγουρο όπως φαίνεται), μάλλον θα χτυπήσω το 17086.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.