0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλορίζικο. Χρειάζεται πάντα ένα τέτοιο ρολόι να υπάρχει στο συρτάρι.
Καλοφόρετο να είναι πάντα με υγεία. Αντικειμενικά πάντως είναι πολύ ωραίο και από ιστορική εταιρία.Σε αυτά τα δώρα (γάμου, βάφτισης) είναι τέτοια η συναισθηματική αξία που κατά την γνώμη μου δεν χωράνε κριτικές ή δεύτερες σκέψεις.Θα βαφτίσω εγώ ένα κοριτσάκι του χρόνου και ειλικρινά το τελευταίο που με απασχολεί είναι τι ρολόι θα μου πάρουν ως δώρο.Δεν δέχτηκα καν να πω την γνώμη μου. Θα φόραγα με χαρά και καμάρι μέχρι και τον κρόκο αυγού της αυτού μεγαλειότητας ή το πλακάκι μπάνιου.
Να μπει να του τις πούμε οι ίδιοι...
Άρα είναι δώρο για τον κουμπάρο;Να το χαρεί! Ωραίο!!!!! Δυνατό! Αλλά δεν μας είπες τι είδος κουμπαριάς (κουτσομπόλα Σούλα)
Μπράβο Παναγιώτη!!!Να το χαίρεσαι το μπισταράκι. Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος.
Να χαίρεσαι την οικογένεια σού , να δεις τα παιδιά σου σαν τα ψηλά βουνά.Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Longines, Conquest - quartz.Sent from my iPhone using Tapatalk
Mεγειες καλοφόρετο και να το ευχαριστηθεί ο κουμπάρος σου οσο δεν παίρνει. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.