0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 21, 2020, 19:34:05 μμΣυγγνώμη αυτή εκει η μαρκα με τη κορωνα Rolex είναι;;;;;;;;;;;;;;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλεξ μην αντιστέκεσαι join the dark side έλα και εσυ στην R
Συγγνώμη αυτή εκει η μαρκα με τη κορωνα Rolex είναι;;;;;;;;;;;;;;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφόρετο φίλε μου!Γνωρίζω ότι είναι κάτι που θες καιρό και είναι grail, οπότε εύχομαι καλοφόρετο και να το καταευχαριστηθείς!Μακάρι να το κρατήσεις και να περάσει στους απογόνους...
Καλοφόρετο!!έκανες την μεγάλη έκπληξη Υπέροχο,να είσαι γερός να το χαρείς
Μπράβο Νικόλα!Εύχομαι ολόψυχα να είσαι καλά να το χαρείς! Α dream comes true.. ,ε?
Ευχαριστω πολυ παιδια! Χαμος απο gshock βλεπω! jo.sa και micrasport να χαιρεστε τα δικα σας! Νικο ρολεξακι χτυπησες?? Δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοιες αγορες! Περιττο να πω για την κλασικη και διαχρονικη του αξια! Καλοφορετο με υγεια!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 21, 2020, 19:34:05 μμΣυγγνώμη αυτή εκει η μαρκα με τη κορωνα Rolex είναι;;;;;;;;;;;;;;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλεξ μην αντιστέκεσαι join the dark side έλα και εσυ στην R 🤣
Τώρα Νικο είσαι αυτο που λέμε ονομα και πράγμα THE BOSSΣτάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.