0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου ηρθε προχθες seiko presage 34mm
Παράθεση από: Sakism στις Μάιος 18, 2020, 22:27:19 μμΜου ηρθε προχθες seiko presage 34mmΕντυπώσεις?
Παράθεση από: Sakism στις Μάιος 18, 2020, 22:00:04 μμΜου ηρθε προχθες seiko presage 34mmΚαλοφορετο και από εδώ Σάκη. Να το χαίρεσαι. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το dial πολυ ωραιο εντυπωσιακο και επειδή ο καρπος μου ειναι αρκετα μικρος νομιζω εκατσε μια χαρα
Καλοφορετο sakis . Τελειότητα το μέγεθος! Έβλεπα τον Ιρλανδό τη ταινία και φορούσαν τέτοια μικρά ρολόγια σε συνδιασμό με τα κοστούμια που φορούσαν, το απόλυτο στυλ!
Παράθεση από: pasas21 στις Μάιος 18, 2020, 23:06:43 μμΚαλοφορετο sakis . Τελειότητα το μέγεθος! Έβλεπα τον Ιρλανδό τη ταινία και φορούσαν τέτοια μικρά ρολόγια σε συνδιασμό με τα κοστούμια που φορούσαν, το απόλυτο στυλ!Ευχαριστώ πολύ. Απο τις καλυτερες ταινιες πολυ δυνατη. Τα ρολόγια ομως γιατί δεν τα προσεξα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.