0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γκούχου γκουχου
Καλορίζικο Νίκο κουκλιστικα και τα δύοΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 21, 2020, 21:13:49 μμΕυχαριστώ πολύ Γιώργο!!!!Ω ρε, έλεγα κι εγώ γιατί κόλλησε το viber σήμερα. Άλλη φορά δε θα σας μιλάω ξεχωριστά. Θα κάνουμε group να μη χάνω πληροφορίες. Αχ αυτό το orient. Του αντιστέκομαι καιρό. Χαίρομαι που το πήρες εσύ Νίκο.Καλοφόρετο!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 21, 2020, 19:21:24 μμΓκούχου γκουχουΠάει, κόλλησες
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 21, 2020, 21:49:26 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 21, 2020, 19:21:24 μμΓκούχου γκουχουΠάει, κόλλησες Ναι...vintagejiorg- ιό
Αυτός και αν είναι αθεράπευτος ! Χειρότερος από τον άλλο.
Όμορφα Νίκο!
Παπαπαα! Θεσπέσια!
Με'γειές Νίκο,its vintage time!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 21, 2020, 21:13:49 μμΕυχαριστώ πολύ Γιώργο!!!!Αυτα ειναι Να σαι καλα Νικο να τα χαιρεσαι.Παντα τετοια.Χαρες και αφιξειςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.