0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μετά λοιπόν από την φωτιά που μου άναψε,πριν δυο μέρες,ο πολύ καλός φίλος Σπυρος....και με την πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου Αρη....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Απρίλιος 11, 2017, 22:59:46 μμΜετά λοιπόν από την φωτιά που μου άναψε,πριν δυο μέρες,ο πολύ καλός φίλος Σπυρος....και με την πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου Αρη....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤα κατάλληλα πρόσωπα για τις καλύτερες επιλογές φιλε Γρήγορη !!!!Καλορίζικο και πάντα με υγεία Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 11, 2017, 23:17:31 μμΠαράθεση από: Greg στις Απρίλιος 11, 2017, 22:59:46 μμΜετά λοιπόν από την φωτιά που μου άναψε,πριν δυο μέρες,ο πολύ καλός φίλος Σπυρος....και με την πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου Αρη....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤα κατάλληλα πρόσωπα για τις καλύτερες επιλογές φιλε Γρήγορη !!!!Καλορίζικο και πάντα με υγεία Sent from my iPhone using TapatalkΗταν πολύ γρήγορος παντως ο Γρηγόρης!
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 11, 2017, 23:21:07 μμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 11, 2017, 23:17:31 μμΠαράθεση από: Greg στις Απρίλιος 11, 2017, 22:59:46 μμΜετά λοιπόν από την φωτιά που μου άναψε,πριν δυο μέρες,ο πολύ καλός φίλος Σπυρος....και με την πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου Αρη....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤα κατάλληλα πρόσωπα για τις καλύτερες επιλογές φιλε Γρήγορη !!!!Καλορίζικο και πάντα με υγεία Sent from my iPhone using TapatalkΗταν πολύ γρήγορος παντως ο Γρηγόρης!+1
Παράθεση από: Vagelis? στις Απρίλιος 11, 2017, 23:26:28 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 11, 2017, 23:21:07 μμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 11, 2017, 23:17:31 μμΠαράθεση από: Greg στις Απρίλιος 11, 2017, 22:59:46 μμΜετά λοιπόν από την φωτιά που μου άναψε,πριν δυο μέρες,ο πολύ καλός φίλος Σπυρος....και με την πολύ μεγάλη βοήθεια του φίλου Αρη....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤα κατάλληλα πρόσωπα για τις καλύτερες επιλογές φιλε Γρήγορη !!!!Καλορίζικο και πάντα με υγεία Sent from my iPhone using TapatalkΗταν πολύ γρήγορος παντως ο Γρηγόρης!+1+2Συμφωνω με τον Βαγγέλη αλλά και με μένα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.