Λοιπον, ενα μικρο update σε περιπτωση που υπαρχει κανενας ενδιαφερομενος..
Ξεκινησα διαδικασια για επιστροφη, ο πωλητης μου εστειλε αρκετα γρηγορα να με ρωτησει τι εγινε, οπου εγω του ειπα οτι απλα θελω επιστροφη και αλλαγη αν ειναι δυνατον γιατι ειναι ελαττωματικο το ρολοι. Μου απαντησε οτι εχει και αλλα στο μαγαζι, θα παει να τσεκαρει αν το κανουν και αλλα ρολογια, και μια ωρα μετα μου στελνει βιντεο, με αλλο ρολοι να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα.
Λεω οκ, με λιγη καλη διαθεση οτι δε προσπαθει να με εξαπατησει αλλα οχι και απολυτως ετοιμος να δεχτω οτι ετσι ειναι το ρολοι, παω σε ενα τοπικο μαγαζι σημερα και βλεπω ακριβως το ιδιο να συμβαινει στο ρολοι που ειχαν εκει!
Προσωπικα για να πω την αληθεια, εχω ξενερωσει, αυτη η κινηση της κορωνας ειναι απαραδεκτη για 200αρι ρολοι στα 500ε. Και το μπεζελ μεσα παιζει λιγο, δεν ειναι εντελως σταθερο οταν γυρνας την κορωνα. Δε ξερω τι σκεφτονταν εκει στη σιτιζεν και το εβγαλαν ετσι, δε ξερω αν εκαναν καποιο λαθος στα μετρηματα και επηρέασε ολα τα ρολογια που βγηκαν παραγωγη, αλλα ακομα και αν εχουν καποιο καλο λογο για να το εκαναν, δινει αισθηση πολυ φτηνιαρικου και κακοσχεδιασμενου ρολογιου. Κριμα.
Τελικα αποφασισα να προχωρισω με τη διαδικασια της επιστροφης και ελπιζω να πανε ολα καλα.