0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και πρόσφατα έμεινα χωρίς ρολόι με eco drive (ντροπή!) αναγκάστηκα (χεχεχε) να χτυπήσω ένα στο ebay χθες το βράδυ.Επειδή είναι ένα μάλλον λίγο περίεργο μοντέλο σκέφτηκα ότι θα έχει πλάκα να προσπαθήσετε να μαντέψετε. Εγώ δεν το ήξερα καν σαν μοντέλο αλλά δεν είμαι και ο πιο ενημερωμένος στα citizen.Είναι titanium, είναι gmt και έχει sapphire crystal.
Ωραίος! Eco, titanium και GMT, απολα τα καλά. PMX56?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οποίο και να είναι έχει απ όλα τα καλούδια 👌
Αντε με το καλο .Οπως το ακουω , ρολογαρα χτυπησες ... !!!!!!!Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι, δεν είναι τόσο tool watch. Το κακό είναι ότι τώρα με έκανες να σκέφτομαι αυτό το pmx
Το παθαίνω συνεχεία όταν διαβάζω το φόρουμ! Ψάχνω κιαλλα!Αυτό;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Λαγωνικό είσαι! Σχεδόν αυτό Αυτό αλλά άλλο χρώμα και με μπρασελέ. Φωτογραφία από το ίντερνετ
Οοοοο άντε με το καλό να έρθει!!!
Λαγωνικό είσαι! Σχεδόν αυτό Αυτό αλλά άλλο χρώμα και με μπρασελέ.
Σούπερ φαίνεται. Είδες τι εννοούσα πριν; Τώρα ψάχνω να το βρω κιεγω! Άντε, με το καλό να έρθει, καλορίζικο!
Πάρα πολύ ωραίο Αλέξανδρε! Με το καλό να το δεχτείς!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.