Αυτοκολλητάκια για τον ρότορα μπορεί κανείς να βρει εδώ ->
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-rotor-nh35-stickers.htmlΓενικά είναι αρκετά όμορφο και τίμιο το ρολόι, ειδικά αν ισχύει το 200m water resistance, και ειναι καλή αγορά στα €100-150
Προσωπικά δεν με απασχολούν τα 200m, το πολύ-πολύ να πλατσουρίσω στα ρηχά, αλλά το θεωρώ καλή δικαιολογία για το βάρος του
Μου έκανε εντύπωση το πάχος και το βάρος του και λέω οκ, ειναι λόγω της δυνατής αδιαβροχοποίησης.
Αν ήταν πχ κάποιο Seiko με 30-100m θα θεωρούσα αρνητικά στοιχεία τέτοιο πάχος και βάρος αλλά και τις διαστάσεις του
Αντικειμενικά, δεν ειναι καλύτερο από τα πάμπολλα κινέζικα που υπάρχουν στο AliExpress με αντίστοιχα (ή και καλύτερα) specs και σε παρόμοιες τιμές.
Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει ειναι οτι ειναι όμορφο και ανεκτά ποιοτικό ρολόι από την.... Invicta που ΟΛΑ τα άλλα μοντέλα της απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ
Γι'άυτό και το πήρα βασικά, ήταν μια μελωδική νότα σε ένα ρεσιτάλ κακοφωνίας και μου άρεσε η ιδέα να έχω το μοναδικό αισθητικά αξιοπρεπές μοντέλο της Invicta
Πιστεύω τα διθυραμβικά review που έλαβε οταν βγήκε ήταν ακριβώς γιατί ήταν Invicta και ήταν τόσο διαφορετικό από τα εκτρώματα για τα οποία ειναι γνωστή
Ειναι καλό ρολογάκι, αλλά δεν ειναι ΤΟΣΟ καλό
Αν έχεις το χέρι για το βάρος/πάχος/διαστάσεις του είναι ένα καλό καθημερινό ρολόι που μπορείς να πάρεις μαζί και στη βουτιά ενώ ταιριάζει άνετα και με smart casual/οffice ντύσιμο για το γραφείο
Bonus ειναι οτι κανα-δυο που το είδαν από μακριά με ρώτησαν αν ειναι Tudor (είχα ήδη βάλει το καινούριο bezel insert)