Αποστολέας Θέμα: Misalignment σε Tudor Black Bay 58 GMT 39mm  (Αναγνώστηκε 3241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Misalignment σε Tudor Black Bay 58 GMT 39mm
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 21:52:44 μμ »
Κατ' αρχήν, καλορίζικο. Να το χαρείς.

Μην αφήνεις την πίκρα να σε δηλητηριάζει. Σκέψου θετικά και χαμογέλα.  ;)

Αν κατάλαβα πιο είναι το κατάστημα, ο ...........πατσάς είναι καλό φαγητό για το στομάχι, μετά από ξύδια και ξενύχτια. 8)

Αν είναι αυτός, είναι σοβαρότατος επαγγελματίας, με πελάτες που ακουμπάνε '000.000 Ε, και όχι τυχαία. Επειδή εξυπηρετεί.

Στο θέμα σου. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά, όταν πληρώνεις ΑΠΑΙΤΕΙΣ. Δεν παρακαλάς. Επέλεξες αυτούς, πλήρωσες, άρα, ΑΠΑΙΤΕΙΣ και πιστεύω ότι θα σε τιμήσουν.

Το αναφέρουν στην μαμά, και η μαμά ( αν αναγνωρίσει ) στέλνει ανταλλακτικό καντράν και οδηγία για "επισκευή" - δωρεάν.

Αν η μαμά ΔΕΝ το αναγνωρίσει , που δεν το πιστεύω, τότε και μόνον τότε ο πωλητής ( εξουσιοδοτημένος ) κάνει αντικατάσταση. Ετσι ώστε να διατηρηθεί η εγγύηση.

Αν το ανοίξει άλλος τρίτος, θα χάσεις την εγγύηση, οπότε μην το σκεφτεσαι να το κανεις προσωπικά.

Αν σου κανει δυσκολίες ο υπάλληλος, ζήτα το αφεντικό, και πες ότι ΑΠΑΙΤΕΙΣ αλλαγή καντράν.

Αν δεν έχει χάσει τον επαγγελματισμό του ο κος Νικος ( ....ποτέ δεν ξέρεις ) θα στο κάνει ΑΜΕΣΑ.

Τον γνωρίζω από το κατάστημα του Χαλανδρίου, μέσα 1990, που ήταν με την μητέρα του, και ΠΑΝΤΑ με εξυπηρέτησε 100 %.

Ευχομαι το καλύτερο. Το οποίο και δικαιούσαι. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:14:22 μμ »
Δεν ισχύει αυτό,το αγόρασε εντός καταστήματος,ο ίδιος.
Μπορούσε να κάνει έλεγχο πριν την αγορά.

Αλί και τρισαλί, αν αγοράζεις ένα παγκοσμίως αποδεκτά σαν ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας, να κάθεσαι να το ξεψαχνίζεις. Θα σε .............πυροβολήσουν

Στο νησί, είναι ο Πιερ, Γάλλος, μόδιστρος, που κάνει τις διάσημες μαρινιέρες ( μπλούζες ). Ερχεται ολη η καλή κενωνία, και ψωνίζει, Ελληνες και ξένοι.

Πάω με την κυρία να μου πάρει μία, και της λέω
- Ψαξτην μην κρέμεται καμμιά κλωστή.
Μας πέταξαν έξω,  :D :D :D :D γιατί αμφισβήτησα την ποιότητά του, που είναι πανελλήνια γνωστός  ;)

Μήπως θα πάω να αγοράσω Μερντεσέ, και θα ψάχνω με δυναμόμετρο αν αποδίδει την ισχύ που λένε ? ή πόση κατανάλωση έχει ?

Οι σοβαρές φίρμες, ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ τα προϊόντα τους. Και τα αγοράζεις ακριβώς για την ΗΡΕΜΙΑ που σου προσφέρει ένα ΕΠΩΝΥΜΟ προϊόν.

Φυσικά, για οιοδήποτε λόγο, μπορεί να υπάρξει κάποια  "αστοχία". Για αυτόν τον λόγο υπάρχει η εγγύηση. Για να καλύψει ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ατέλεια που πιθανόν να παρουσιαστεί. Εκτός και εάν οι συνθήκες της εγγύησης αναφέρουν "....δεν περιλαμβάνονται misalignments ! ! ! ".

Ετσι κτίζεται η εμπιστοσύνη και το όνομα. Με την ανάληψη της ευθύνης για την ΑΜΕΣΗ διόρθωση κάθε σφάλματος.

Αν σε 3 μήνες, το ρολόι τρέχει 3 λεπτά την ημέρα, όντας χρονόμετρο, τι θα ισχύει ? Οτι δεν το ήλεγξε με timegrapher πριν κάνει παραλαβή ? ???

Αστεία πράγματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:26:38 μμ »
Και το ( κάθε ) μαγαζί, παραλαμβάνει σφραγισμένα κουτιά. Και παραδίδει στον πελάτη. Δεν ανοίγει ένα ένα και τα ψειρίζει με λούπα ή ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

Για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, του κουτιου ( στην κυριολεξία ) μιλάμε, όχι προϊδιόκτητο.

@jimis ηρέμησε και όρμα τους   ;)

Και στο αφεντικό, άσε τον υπάλληλο.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:32:44 μμ »
Τι σχέση έχουν ολα αυτα?Θα κάνει ότι χρειάζεται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:38:54 μμ »
Αλί και τρισαλί, αν αγοράζεις ένα παγκοσμίως αποδεκτά σαν ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας, να κάθεσαι να το ξεψαχνίζεις. Θα σε .............πυροβολήσουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στο νησί, είναι ο Πιερ, Γάλλος, μόδιστρος, που κάνει τις διάσημες μαρινιέρες ( μπλούζες ). Ερχεται ολη η καλή κενωνία, και ψωνίζει, Ελληνες και ξένοι.

Πάω με την κυρία να μου πάρει μία, και της λέω
- Ψαξτην μην κρέμεται καμμιά κλωστή.
Μας πέταξαν έξω,  :D :D :D :D γιατί αμφισβήτησα την ποιότητά του, που είναι πανελλήνια γνωστός  ;)

Μήπως θα πάω να αγοράσω Μερντεσέ, και θα ψάχνω με δυναμόμετρο αν αποδίδει την ισχύ που λένε ? ή πόση κατανάλωση έχει ?

Οι σοβαρές φίρμες, ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ τα προϊόντα τους. Και τα αγοράζεις ακριβώς για την ΗΡΕΜΙΑ που σου προσφέρει ένα ΕΠΩΝΥΜΟ προϊόν.

Φυσικά, για οιοδήποτε λόγο, μπορεί να υπάρξει κάποια  "αστοχία". Για αυτόν τον λόγο υπάρχει η εγγύηση. Για να καλύψει ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ατέλεια που πιθανόν να παρουσιαστεί. Εκτός και εάν οι συνθήκες της εγγύησης αναφέρουν "....δεν περιλαμβάνονται misalignments ! ! ! ".

Ετσι κτίζεται η εμπιστοσύνη και το όνομα. Με την ανάληψη της ευθύνης για την ΑΜΕΣΗ διόρθωση κάθε σφάλματος.

Αν σε 3 μήνες, το ρολόι τρέχει 3 λεπτά την ημέρα, όντας χρονόμετρο, τι θα ισχύει ? Οτι δεν το ήλεγξε με timegrapher πριν κάνει παραλαβή ? ???

Αστεία πράγματα.

Στα παραπάνω θα με βρείτε σύμφωνο.
Η ένσταση μου ειναι στο ότι δεν ισχύει η υπαναχωρηση no questions asked σε σύμβαση εντός καταστήματος.
Κατα τα άλλα τα προβλήματα τέτοιου τύπου (κ όχι μονο) δίνουν κ παίρνουν στα εξαιρετικής ποιότητας tudor.
Μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα σας πείσει...
Βέβαια ως συνήθως τα horror stories φαίνονται περισσότερα προφανώς γιατί δεν θα κάτσει κάποιος να γράψει post ότι πήρε tudor κ δεν έχει κανενα προβλημα το ρολόι του.
Πιστεύω ότι κ αρνητική απάντηση να πάρει αρχικά αν επιμείνει θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:41:43 μμ »
Και το ( κάθε ) μαγαζί, παραλαμβάνει σφραγισμένα κουτιά. Και παραδίδει στον πελάτη. Δεν ανοίγει ένα ένα και τα ψειρίζει με λούπα ή ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

Για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, του κουτιου ( στην κυριολεξία ) μιλάμε, όχι προϊδιόκτητο.

@jimis ηρέμησε και όρμα τους   ;)

Και στο αφεντικό, άσε τον υπάλληλο.  ;)

Εγώ πάντως όταν αγοράζω καινούργιο ρολόι πάω κ το βλέπω,το δοκιμάζω κ το ελέγχω πριν την αγορά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:45:37 μμ »
Στα παραπάνω θα με βρείτε σύμφωνο.
Η ένσταση μου ειναι στο ότι δεν ισχύει η υπαναχωρηση no questions asked σε σύμβαση εντός καταστήματος.
Κατα τα άλλα τα προβλήματα τέτοιου τύπου (κ όχι μονο) δίνουν κ παίρνουν στα εξαιρετικής ποιότητας tudor.
Μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα σας πείσει...
Βέβαια ως συνήθως τα horror stories φαίνονται περισσότερα προφανώς γιατί δεν θα κάτσει κάποιος να γράψει post ότι πήρε tudor κ δεν έχει κανενα προβλημα το ρολόι του.
Πιστεύω ότι κ αρνητική απάντηση να πάρει αρχικά αν επιμείνει θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμφωνώ απόλυτα. Και λόγω καταστήματος, που πάει προσωπικά ο πελάτης, τελική ευθύνη έχει το κατάστημα που του πουλάει. Δεν μπορεί να δίνει ......"σκάρτα".

Απλώς, το "σφάλμα" είναι τόσο μικρό, που κανένας δεν το πρόσεξε. Οπότε, δεν νομίζω να αρνηθούν, δεν ζήτησε τα λεφτά του πίσω. Ρολόι ευθυγραμμισμένο ζητάει ο πελάτης.  ;)

Οσο για το τελευταίο, ειναι γεγονός. Οι ευχαριστημένοι, δεν γράφουν αρνητικά.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος jimis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:50:09 μμ »
Θέλω να πιστεύω πως εν τέλει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η λύση.
Απλά είναι η γκαντεμιά και η ταλαιπωρία. Που αντί να φοράω τώρα το ρολόι πρέπει να μπω σε μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για το ενδιαφέρον, τον χρόνο και τις απόψεις σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 22:53:22 μμ »
Εγώ πάντως όταν αγοράζω καινούργιο ρολόι πάω κ το βλέπω,το δοκιμάζω κ το ελέγχω πριν την αγορά.

Να πάμε μια μέρα μαζί. Σε μαγαζί σαν αυτό, με προϊόντα, που το TUDOR είναι το πιο ..............φτηνό.

Και να πάρουμε, έστω ένα τέτοιο. Και να βγάλουμε λούπα να το ψάχνουμε  :D :D :D

Θα μπούν μέσα οι πιστολάδες, ( εχει 2-3-4-5 απ' έξω ), και θα μας παραδώσουν στους κυρίους που θα μας φορέσουν λευκό σακάκι, αυτό που τα μανίκια κουμπώνουν πίσω στην πλάτη.  :(

Φαντάσου να πάρω πέτρα, και να μου λέει είναι FL ή WWS1, και να λέω, θα φέρω γεμολόγο να το ελέγξει  :D :D :D :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
jimis,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 01, 2025, 23:04:49 μμ »
Άκου τώρα ένα ωραίο.
Ο κουμπάρος μου αγόρασε καινούρια ιταλική μηχανή απ αυτές που φιγουράρουν στα moto gp.
Στο δρόμο για το σπίτι από την αντιπροσωπεία η μηχανή νεκρωσε.
Την φόρτωσε κ την πήγε πίσω.
Του είπαν θα την επισκευασουν κ δεν το δέχτηκε.
Με τα πολλα του έφεραν καινούρια.
Σε ταξίδι που έκανε νομίζω στις Σέρρες ήταν,πέτυχε την επισκευασμενη μηχανή σε φανάρι!
Έπιασε την κουβέντα με το παιδί κ αποδείχτηκε ότι του την είχαν πουλήσει για καινούρια.
Την είχε βγάλει φωτογραφίες τότε κ τις έστειλε στον τυπα ο οποίος έχει κινηθεί νομικά.
Φαίνεται την πασαραν από Αθήνα σε αντιπροσωπεία προς τα πάνω κ την πούλησαν από κει για καινούρια.
Σκέψου τώρα τι γυρες μπορεί να έχουν κάνει τα "καινούρια" ρολόγια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 02, 2025, 00:26:21 πμ »
Άκου τώρα ένα ωραίο.
Ο κουμπάρος μου αγόρασε καινούρια ιταλική μηχανή απ αυτές που φιγουράρουν στα moto gp.
Στο δρόμο για το σπίτι από την αντιπροσωπεία η μηχανή νεκρωσε.
Την φόρτωσε κ την πήγε πίσω.
Του είπαν θα την επισκευασουν κ δεν το δέχτηκε.
Με τα πολλα του έφεραν καινούρια.
Σε ταξίδι που έκανε νομίζω στις Σέρρες ήταν,πέτυχε την επισκευασμενη μηχανή σε φανάρι!
Έπιασε την κουβέντα με το παιδί κ αποδείχτηκε ότι του την είχαν πουλήσει για καινούρια.
Την είχε βγάλει φωτογραφίες τότε κ τις έστειλε στον τυπα ο οποίος έχει κινηθεί νομικά.
Φαίνεται την πασαραν από Αθήνα σε αντιπροσωπεία προς τα πάνω κ την πούλησαν από κει για καινούρια.
Σκέψου τώρα τι γυρες μπορεί να έχουν κάνει τα "καινούρια" ρολόγια...

Για αυτό, οι "γνώστες" ζητάνε σφραγισμένο στο κουτί του το ρολόι. Αλλά, σε ένα τέτοιο μικρό αγαθό, αυτό είναι δυνατό. Σε μεγαλύτερα τι γίνεται ?

Εμένα, μου παρέδωσαν αυτοκίνητο, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, που το περίμενα και 6 μήνες, και στον χρόνο επάνω, έκανε διαφορά στο χρώμα στο φτερό. Βρε τι έπαθε ? Πάω σε φαναρτζή, το βλέπει, το μετράει, ( πάχος χρώματος ) και μου λέει " ...κτυπημένο - επισκευασμένο ". Αλλά, μου το πάσαραν.  :(

Το 1971, ο ξάδελφος της φίλης της μάνας μου, μεγαλογιατρός, αγόρασε Mercedes 200. W114/W115. Επειδή από οδήγηση ΔΕΝ σκάμπαζε, το έδωσε σε επαγγελματία ( φορτηγατζή διεθνών μεταφορών - συγγενή ) , να το κινήσει / στρώσει για τα πρώτα 2-3.000 χιλ. και μετά το πρώτο σέρβις, να τον μάθει σιγά - σιγά και την οδήγησή του.

Στα 500 χιλ, το αμάξι έμεινε από αμπραγιάζ. Το πάνε πίσω με γερανό, και η τότε "φίρμα" του είπε " Εσείς το χαλάσατε,...δεν ξέρετε να οδηγείτε".  :D :D :D :D :D

Επικοινωνούν απ' ευθείας με Γερμανία, και ο ΤΙR-ας και ο γιατρός ήξεραν Γερμανικά, και η απάντηση ήταν "...αστοχία υλικού από τον προμηθευτή. Ολη η σειρά, απαιτεί αλλαγή, πλαίσια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, έχουν δοθεί οδηγίες στην αντιπροσωπεία. Αντικατάσταση δωρεάν".
Πηγαίνοντας με το γράμμα εκεί, οι τύποι τους είπαν " ΟΚ θα σας το κανουμε αλλά μην το διαδώσετε". Επειδή τότε όλη η σειρά είχε πρόβλημα, όσοι δεν ήξεραν / δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την μαμά, πλήρωσαν την επισκευή. :o

Με τέτοιες μαγκιές, οι ΜΕΓΑΛΕΣ φίρμες, χάσανε τις αντιπροσωπείες, πχ αυτοκίνητα, και ήρθαν εδώ κάποιοι κατασκευασταί μόνοι τους, και ξαφνικά, ........πολλαπλασιάστηκαν οι πωλήσεις.

Αλλά επιμενω. Δεν μπορεί ο πελάτης να ελέγχει ΚΑΘΕ αγαθό που αγοράζει, από επίσημους αντιπροσώπους / ονομαστες φίρμες, ειδικά αν τα αγαθά είναι "πολυτελείας". Πιθανόν, ούτε την γνώση έχει, αλλά, ουτε και την διάθεση. Για αυτό, τα σκάει, και παίρνει από τον επίσημο, εγγυημένο αγαθό.

Φυσικά, εχουμε πολλά παραδείγματα που οι επίσημοι ( κάτι ρούχα, κάτι τσάντες, κλπ ), πουλάγανε από το κεντρικό μαγαζί μαϊμούδες, αλλά δεν θα σκεφτόταν η κα ΧΧΧΧΧ να κάνει και φασματοσκοπικη ανάλυση για να το πιστοποιήσει.  ;D

Πάει, χάλασε ο κόσμος  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Συνδεδεμένος Sakism

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 02, 2025, 08:31:31 πμ »
Εγώ πάλι νομίζω οτι τα περισσοτερα καταστήματα γνωρίζουν τα ελαφρώς ελαττωματικα προϊόντα γτ τα αγοράζουν φτηνότερα και τα πασάρουν κανονικά

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 02, 2025, 09:10:37 πμ »
Για αυτό, οι "γνώστες" ζητάνε σφραγισμένο στο κουτί του το ρολόι. Αλλά, σε ένα τέτοιο μικρό αγαθό, αυτό είναι δυνατό. Σε μεγαλύτερα τι γίνεται ?

Εμένα, μου παρέδωσαν αυτοκίνητο, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, που το περίμενα και 6 μήνες, και στον χρόνο επάνω, έκανε διαφορά στο χρώμα στο φτερό. Βρε τι έπαθε ? Πάω σε φαναρτζή, το βλέπει, το μετράει, ( πάχος χρώματος ) και μου λέει " ...κτυπημένο - επισκευασμένο ". Αλλά, μου το πάσαραν.  :(

Το 1971, ο ξάδελφος της φίλης της μάνας μου, μεγαλογιατρός, αγόρασε Mercedes 200. W114/W115. Επειδή από οδήγηση ΔΕΝ σκάμπαζε, το έδωσε σε επαγγελματία ( φορτηγατζή διεθνών μεταφορών - συγγενή ) , να το κινήσει / στρώσει για τα πρώτα 2-3.000 χιλ. και μετά το πρώτο σέρβις, να τον μάθει σιγά - σιγά και την οδήγησή του.

Στα 500 χιλ, το αμάξι έμεινε από αμπραγιάζ. Το πάνε πίσω με γερανό, και η τότε "φίρμα" του είπε " Εσείς το χαλάσατε,...δεν ξέρετε να οδηγείτε".  :D :D :D :D :D

Επικοινωνούν απ' ευθείας με Γερμανία, και ο ΤΙR-ας και ο γιατρός ήξεραν Γερμανικά, και η απάντηση ήταν "...αστοχία υλικού από τον προμηθευτή. Ολη η σειρά, απαιτεί αλλαγή, πλαίσια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, έχουν δοθεί οδηγίες στην αντιπροσωπεία. Αντικατάσταση δωρεάν".
Πηγαίνοντας με το γράμμα εκεί, οι τύποι τους είπαν " ΟΚ θα σας το κανουμε αλλά μην το διαδώσετε". Επειδή τότε όλη η σειρά είχε πρόβλημα, όσοι δεν ήξεραν / δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την μαμά, πλήρωσαν την επισκευή. :o

Με τέτοιες μαγκιές, οι ΜΕΓΑΛΕΣ φίρμες, χάσανε τις αντιπροσωπείες, πχ αυτοκίνητα, και ήρθαν εδώ κάποιοι κατασκευασταί μόνοι τους, και ξαφνικά, ........πολλαπλασιάστηκαν οι πωλήσεις.

Αλλά επιμενω. Δεν μπορεί ο πελάτης να ελέγχει ΚΑΘΕ αγαθό που αγοράζει, από επίσημους αντιπροσώπους / ονομαστες φίρμες, ειδικά αν τα αγαθά είναι "πολυτελείας". Πιθανόν, ούτε την γνώση έχει, αλλά, ουτε και την διάθεση. Για αυτό, τα σκάει, και παίρνει από τον επίσημο, εγγυημένο αγαθό.

Φυσικά, εχουμε πολλά παραδείγματα που οι επίσημοι ( κάτι ρούχα, κάτι τσάντες, κλπ ), πουλάγανε από το κεντρικό μαγαζί μαϊμούδες, αλλά δεν θα σκεφτόταν η κα ΧΧΧΧΧ να κάνει και φασματοσκοπικη ανάλυση για να το πιστοποιήσει.  ;D

Πάει, χάλασε ο κόσμος  ::)

Δεν λέω ότι ειναι υποχρεωμένος ο άλλος να το κάνει.
Αλλά αφού είσαι εκει κάνε έναν έλεγχο στο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 02, 2025, 09:39:19 πμ »
Κάνεις δεν το κανει,σκέφτεσαι το νέο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 02, 2025, 11:16:08 πμ »
Badass, χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ, υπάρχει κάποιος οδηγός ελέγχου ενός καινούριου, αφόρετου luxury ρολογιού;

Θέλω να πω είσαι μέσα στο μαγαζί. Έχεις μπει με σκοπό να ακουμπήσεις το πακέτο. Θα έχεις πάει με τη λούπα; Θα αρχίσεις να ψαχουλεύεις το μπρασελέ, να παρατηρήσεις το κούμπωμα, το clasp αν ανοίγει κλείνει σωστά; Αν είναι λάσκα το μπρασελέ; Αν υπάρχει κάποια γρατζουνιά στην κάσα, στο κρύσταλλο; Αν υπάρχει misalignment στο dial; Αν αλλάζει και πώς η ημερομηνία με το date wheel; Αν κρατάει χρονομετρία εντός προδιαγραφών; Και ίσως κι άλλα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα μαγαζί με φώτα ακατάλληλα για τέτοιους ελέγχους, με κόσμο να μπαινοβγαίνει κλπ...

Αυτά που υποτίθεται θα πρέπει να ελέγξεις θα έπρεπε να είχαν ελεγχθεί από τον κατασκευαστή. Ή μήπως αυτούς τους ελέγχους να έκανε το ίδιο το μαγαζί; Θα τους έκανε; Δεν υπάρχει περίπτωση!
Οπότε εγώ δεν πληρώνω ένα σκασμό χρήματα για να πάρω ένα προϊόν υψηλής ποιότητας; Δεν πληρώνω για τους ελέγχους που θα έπρεπε να έχουν γίνει;

Εγώ ξέρω ότι ένα μαγαζί που πουλάει τέρμα luxury προϊόντα όταν μετά την αγορά του γυρίσουν το ρολόι χωρίς φθορές που μπορεί να προήλθαν από κακή χρήση (ανοιχτή κορώνα, κλπ), τότε λοιπόν το κάνεις γαργάρα, δέχεσαι ευγενικά και όμορφα την αστοχία του κατασκευαστή, ζητάς συγγνώμη για το inconvenience όπως λένε και προχωράς σε αντικατάσταση ή επισκευή. Και έχεις ευτυχισμένο πελάτη και όνομα στην αγορά χωρίς σκιές στη φήμη σου.

Κάνω λάθος;
Μπορεί και να κάνω. Αλλά έχω άδικο σε όσα λέω παραπάνω;
friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions