Σας ευχαριστω και τους δυο!
Ηλια, μες το μυαλο μου εισαι! Σημερα πηγα να δω το ρολοι που σας ειπα και στη βιτρινα του καταστηματος ειδα αυτο:
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/jazzmaster/viewmatic-auto/H32715131Μπαινω μεσα στο καταστημα και ρωτω. Δεν ειχαν το πρωτο, αλλα δοκιμασα το συγκεκριμενο της βιτρινας και επαθα πλακα. Νομιζα οτι ερωτευτηκα. Νομιζω οτι το ρολοι δεν ηθελε μετα να βγει απο το χερι μου. Χα... Εκπληκτικο μοντελο και σε σωστο μεγεθος για εμενα (44). Ψιλοβαρυ, κατι που μου αρεσε πολυ και open back, κατι που μου αρεσει, αλλα οχι οτι ειναι και καθοριστικος παραγοντας στην αγορα ενος ρολογιου ή οχι. Αλλα, η αληθεια ειναι οτι το προηγουμενο δεν ηταν open και με ψιλοχαλαγε. Μπορω να κατσω να βλεπω για ωρα τη μηχανη απο πισω να "τρεχει". Το μονο που δεν εχει και ειχε το προηγουμενο, ειναι οι λατινικοι αριθμοι που μου αρεσαν, αλλα, οκ, θα ζησω και χωρις αυτους.
Οσον αφορα στο νερο/στεγανοτητα, να πω οτι δεν εχω σκοπο να το φορω στη θαλασσα (κριμα ειναι αλλωστε, ενα τετοιο ρολοι να το εχεις κοντα σε αμμο και θαλασινο νερο), αλλα δε θελω να ανησυχω κιολας με το παραμικρο (πχ, βροχη, πλυσιμο χεριων, μπανιο, κλπ κλπ). Βεβαια αυτο, σε αντιθεση με το αλλο, ειναι αδιαβροχο για 100 μετρα.
Η φθηνοτερη τιμη που το βρηκα ειναι τα 490 ευρω. Πιστευετε οτι ειναι ενταξει;;;
Γενικα, οπως καταλαβατε, μαλλον το εχω αγορασει ηδη με το μυαλο μου, ωστοσο αν υπαρχει κατι που μπορειτε να μου πειτε επιπροσθετα, κατι το οποιο ενας "καινουργιος" στον χωρο μπορει να μην εχει προσεξει, ειμαι ολος αυτια.
Και παλι ευχαριστω!