Καλησπέρα, φίλε
@Makis2020 ! Έχεις δίκιο, την ίδια ακριβώς απάντηση έλαβα, αρχικά, από φίλους που ασχολούνται παραπάνω από εμένα. Εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω με σιγουριά + πως η χρηματική απόσταση ήταν μεγάλη και έπρεπε να δώσω σωστή απάντηση. Ευχαριστώ για την απάντηση και τα καλά λόγια, ο νεολαίος είναι μεσ' τη χαρά!

24 GB τι να τα κάνει, αν δεν κάνει βαριές εργασίες...
τέλεια επιλογή έκανε
Καλησπέρα, φίλε
@Beastaras ! Είχα την ελπίδα να απαντήσεις κι εσύ! Ήξερα πως χρησιμοποιείς καλούδια Apple, όπως κι εγώ. Απλά: δεν υπάρχει επιστροφή..., προσωπική άποψη πάντα, μη βαράτε.
Για την περίπτωσή σου, ένα τεράστιο ν α ι ! Για συγγραφέα είναι παράδεισος το σχετικό περιβάλλον. Απόλυτη σιγουριά για το έργο του, ενώ το ξέρει πως ακόμα κι επάνω σε χαρτοπετσέτα και μολυβάκι μπορεί να δημιουργήσει. Γελάνε και τα μουστάκια του μικρού, και το αξίζει, γιατί με δικά του χρήματα έκανε την όποια επιλογή, χάρηκα κι εγώ που κάπως βοήθησα.
Να ευχηθώ, φίλε
@Beastaras , καλορίζικο το νέο Mac! πολλές δημιουργικές στιγμές!

Καλησπέρα! Σου γράφω από το νέο μου MacBook Air M4, 16gb, Sky blue όπως το λέει η Apple. Το νεο μου MacBook αντικατέστησε το παλιο MacBook Air Intel 5, που είχα απο το 2019. Η ταχυτητα μεταξύ των δυο χαοτική, επίσης η διπλάσια μνήμη υπερκαλύπτει τον καθημερνό χρήστη, διπλάσιο ssd στα 256gb και φυσικά καλύτερη οθόνη. Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα laptop για να γράφω τα βιβλία μου. Στο προηγούμενο έγραψα τα 2 τελευταια και σε αυτο θα γράψω τα επόμενα, άλλωστε για αυτό έγινε η αγορά του..
Αυτά τα ολίγα απο ένα fan Αpple boy...