Τεχνικά θέματα > Service ρολογιών

Seiko Service 4R36

<< < (2/4) > >>

Wolf-:
Του κουμπαρου μου είναι το αριστερά..!
Είχε πέσει και με τη μηχανή ένα φεγγάρι και ειχε ξεκουμπωσει η στεφάνη(ευτυχώς δεν χτύπησε)...!
Το φοράει συνέχεια...

george_:

--- Παράθεση από: omitzi στις Ιανουάριος 14, 2025, 18:46:26 μμ ---Μια χαρα ειναι το δικό σου , εμενα σε 6 χρόνια ο πεθερός το εχει φτασει στη παρακάτω κατασταση και δεν εχω τολμήσει να ρωτήσω ακομα τιμή για να το σουλουπόσουν.
(Αλήθεια ποιος αναλαμβανει Αθήνα?)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

--- Τέλος παράθεσης ---
Λειτουργεί?

omitzi:

--- Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 14, 2025, 19:28:34 μμ ---Λειτουργεί?

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι κανονικα αλλα πρεπει να έρθει το dial στα ισια (το λιγότερο ) :D

Bozonio:

--- Παράθεση από: nikonian στις Ιανουάριος 14, 2025, 12:36:46 μμ ---Πολύ νωρίς μου φαίνεται για σέρβις, αν το ρολόι δουλεύει σωστά. Αν πάνω στον παλμογράφο δείχνει amplitude 220+ , δεν είναι ακόμα η ώρα, εκτός αν σου περισσεύει το κατοστάρικο. (Να σου θυμίσω ότι το σέβις κοστίζει περισσότερο από την αγορά μιας καινούριας ΝΗ36)
Στεφάνια μπορείς να βρεις φτηνά στο Aliexpress και μάλιστα κεραμικά, αν προτιμάς και με lume.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αρα όταν έρθει η ώρα, να ζητήσω αντικατάσταση του μηχανισμού αντί για σέρβις; Παίζει όντως να βγει ποιο φτηνά; Και περίπου πότε πρέπει να γίνει service; Εγώ το ρώτησα τώρα γιατί θυμάμαι τότε μου είχαν πει στην 5ετια

Giorgos_I:

--- Παράθεση από: Bozonio στις Ιανουάριος 14, 2025, 22:43:24 μμ ---Αρα όταν έρθει η ώρα, να ζητήσω αντικατάσταση του μηχανισμού αντί για σέρβις; Παίζει όντως να βγει ποιο φτηνά; Και περίπου πότε πρέπει να γίνει service; Εγώ το ρώτησα τώρα γιατί θυμάμαι τότε μου είχαν πει στην 5ετια

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτά, είναι θεωρίες. Το σέρβις καθορίζεται από την χρήση. Και τις κλιματικές συνθήκες. Και την απαίτηση χρονομετρίας.

Εφόσον δουλεύει, και σε αποδεκτα πλαίσια χρονοτήρησης, δεν χρειάζεται σέρβις, ειδικά σε ρολόγια που η αντικατάσταση μηχανής - λέμε τώρα ! - κοστίζει όσο ένα σέρβις.

Βασικά, σε φθηνά ρολόγια, ΔΕΝ κάνουμε σέρβις, αγοράζουμε άλλο !  ;)

Δεν απαντώ στην αρχικη σου ερώτηση. Ιδέες σου δίνω  :D :D :D :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Απάντηση

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση