Τεχνικά θέματα > Service ρολογιών

Casio Sea Pathfinder SPF60 κομμένο λουράκι

<< < (2/3) > >>

mic:

--- Παράθεση από: petros249 στις Δεκέμβριος 11, 2024, 01:20:37 πμ ---Ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω άκρη... προφανώς για να υπάρχει ανταλλακτικό αλλάζει, οπότε αυτό είναι θετικό...
Για να αλλάξει μάλλον πρέπει να βγεί το case back κι από κει και πέρα προσευχή να μην χρειάζεται να λύσουν οι δύο οριζόντιες βίδες, αλλά όπως βλέπω το υπόλοιπο του λουριου που έχει μείνει μέσα, μάλλον πρέπει να λύσουν κι αυτές οπότε πρέπει να ανοίξει και το πάνω μέρος του ρολογιού!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι φίλε μου, δεν πιστεύω ότι η αλλαγή ενός λουριού είναι κάτι τόσο πολύπλοκο. Πιστεύω ότι θα είναι πιο απλή διαδικασία. Πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, δίνοντας τους

την ταυτότητα του ρολογιού (Casio Sea Pathfinder 2782 SPF-60)  και να τους ρωτήσεις αν το έχουν και σε τι τιμή, γιατί και κοντά 40 ευρώ που το πουλάει ο τύπος από το Ισραήλ, είναι κάπως...  :)

mic:
Βέβαια αν φτάνει τόσα ευρώ το λουρί, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα σοβαρό ρολόι για όλα τα τα παιγνίδια στην θάλασσα, που είναι κι αυτό Casio, το όνομά του αρχίζει από D... και περισσότερα θα σου πει ο

απόλυτα ειδικός γι αυτό... @Giorgos_I ... :)

petros249:
Μα το θέμα είναι να φτιάξω το συγκεκριμένο ρολόι...ήταν δώρο και έχω ιστορία μαζί του!
Τέλος πάντων θα πάρω την αντιπροσωπεία αν και πολύ φοβάμαι ότι θα μου πουν πως δεν έχουν λουρί για το συγκεκριμένο...
Δεν ξέρω μέχρι πότε έβγαινε αλλά εγώ το απέκτησα το 2002, πάει 23 χρόνια ρολόι...

Υ.Γ.
Κε Γιώργο ας είναι καλά το μουλινέ που δεν την άφησε να σκιστεί, πήγε λίγο παρακάτω και βραχωσε ανάμεσα σε δύο πέτρες...

mic:

--- Παράθεση από: petros249 στις Δεκέμβριος 11, 2024, 01:57:57 πμ ---Μα το θέμα είναι να φτιάξω το συγκεκριμένο ρολόι...ήταν δώρο και έχω ιστορία μαζί του!
Τέλος πάντων θα πάρω την αντιπροσωπεία αν και πολύ φοβάμαι ότι θα μου πουν πως δεν έχουν λουρί για το συγκεκριμένο...
Δεν ξέρω μέχρι πότε έβγαινε αλλά εγώ το απέκτησα το 2002, πάει 23 χρόνια ρολόι...

Υ.Γ.
Κε Γιώργο ας είναι καλά το μουλινέ που δεν την άφησε να σκιστεί, πήγε λίγο παρακάτω και βραχωσε ανάμεσα σε δύο πέτρες...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν είναι τόσο παλιό, τότε πιθανόν να σου πουν την γνωστή φράση που κι εγώ την έχω ακούσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κύριε το ανταλλακτικό, το μοντέλο είναι καταργημένο.  :(  Τότε αναγκαστικά, αν θέλεις

να φτιάξεις το ρολόι, θα πληρώσεις ακριβά το όποιο ανταλλακτικό βρεις, όπου το βρεις, αφού η αντιπροσωπεία δεν το έχει πια.

petros249:
Μόλις επικοινώνησα με το σέρβις της Casio και η απάντηση ήταν η αναμενόμενη...

Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, το μοντέλο έχει καταργηθεί...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Απάντηση

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση