Στην αρχή αυτού του νήματος, είχα εκφραστεί πολύ θετικά για κάποια υλοποίηση από τιτάνιο και φυσικά είμαι ακόμα θετικός σε μια τέτοια προοπτική.
Περιδιαβαίνοντας όμως μόλις τώρα, στις άπειρες φωτογραφίες που έχω και σίγουρα όλοι έχουμε στον υπολογιστή μας, στάθηκα και σ' αυτήν. Θα μου άρεσε και κάτι ανάλογο,
μπρονζέ, όχι βέβαια από την STOWA, γιατί ο λογαριασμός θα ανέβαινε, αλλά σίγουρα κάποιος Κινέζος κατασκευαστής, θα μπορούσε να μας φτιάξει κάτι ανάλογο.
Είτε αυτόματο, με κεντρικό δευτερόλεπτο, με μηχανή seiko ας πούμε και διαστάσεις γύρω στα 39mm, είτε με δευτερόλεπτο στην ώρα 6 ή στην ώρα 9 και την γνωστή κουρδιστή
μηχανή της seagull, ρέπλικα των πασίγνωστων unitas 6498, 6497, αλλά εξ ορισμού με αυξημένες διαστάσεις, στα 41 - 42mm περίπου, ίσως και 40mm.

