Εγώ μετά από τόσα χρόνια στο χόμπι και μετά από τόσα ρολόγια που έχω αλλάξει τώρα ανακάλυψα τη citizen...! 
Καλά εδώ που τα λέμε τώρα τα τελευταία 5 χρόνια θεωρώ οι Ιάπωνες έχουν πάρει τα πάνω τους...! Η seiko κυρίως και τραβάει προς τα πανω αναγκαστικά και την citizen...!!
Και επειδή ο Ιάπωνας θα είναι πάντα πιο vfm από τον Ελβετό... βγάζουν ρολογαρες...!
Η CITIZEN, ήταν πάντα μεγάλη φίρμα, απλώς στην Ελλάδα αντιμετώπισε ΜΕΓΑΛΟ ανταγωνισμό από την SEIKO, που η αντιπροσωπεία τότε, Καλλιγέρης, είχε κατακλύσει την αγορά.
Οντας και στο ίδιο κτίριο με την τότε ΓΑΔΑ, στην 3η Σεπτεμβρίου, οι πελάτες ήταν σε άμεση επαφή.
Βάλε και τα άπειρα ρολόγια που έφερναν τότε ( βαλίτσες ολόκληρες ) οι ναυτικοί, πρωτοποριακά τότε τα 5-άρια, σε σύγκριση με ότι ήξεραν οι Ελληνες, κατέκλυσαν την αγορά και δεν άφηναν περιθώρια σε άλλους, εκτός φυσικά των κλασικων Ω, Venus, Tissot , Technos, και άλλων Ευρωπαϊκών.
Το 1967, αδελφικός φίλος πήρε δώρο από΄τον θείο του ένα CITIZEN, το "υπερολόϊ" , που στην τηλεόραση διαφημιζόταν με την ιδιότητα του άθραυστου, και στο "τζαμάκι" έσβηναν τσιγάρο. Εως τότε, ξέραμε τα ακρυλικά, που και γδερνόντουσαν, αλλά και εννοείται ΔΕΝ άντεχαν σε θερμοκρασίες.
Το ζήλευα τότε, και μου το έδινε και το φορούσα, για την εποχή του ήταν ένα όνειρο για εμένα. Που είχα ήδη Ελβετικό, αδιάβοχο, με ημερομηνία, άθραυστο ελατήριο, κλπ Θα το βάλω αλλού.
Το CITIZEN, του φίλου, με ένδειξη ημερομηνίας / ημέρας και ΜΗΝΑ !!!! Το κεντρικό, με μαύρο καντράν.