Αποστολέας Θέμα: vs χρονογραφων  (Αναγνώστηκε 12605 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: vs χρονογραφων
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 13:50:35 μμ »
αν ειναι να παρω damasko αγοραζω fortis που και πανεμορφα ειναι και πιο γνωστα

μακριά από γερμανικά προϊόντα πια  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
χωρίς να έχω δει sinn, πιστεύω ότι το hamilton είναι ανώτερο σε ποιότητα, η εταιρεία λόγω του γκρουπ καταφέρνει να πετυχαίνει πολύ καλές αποδόσεις σχέσεων ποιότητας/τιμής πράγμα το οποίο λίγες εταιρείες μπορούν να κάνουν, αν τα πιάσεις στο χέρι θα βγάλεις πιο ξεκάθαρο συμπέρασμα...

Αφου δεντα εχεις δει βρε Σπυρο,πως κρινεις?

και κατα δεύτερο θα δεις ότι στα χάμιλτον ουσιαστικά αναφέρομαι κ εξηγώ....εκεί δεν έχω δικαίωμα;;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:04:37 μμ »

χωρίς να έχω δει sinn, πιστεύω ότι το hamilton είναι ανώτερο σε ποιότητα, η εταιρεία λόγω του γκρουπ καταφέρνει να πετυχαίνει πολύ καλές αποδόσεις σχέσεων ποιότητας/τιμής πράγμα το οποίο λίγες εταιρείες μπορούν να κάνουν, αν τα πιάσεις στο χέρι θα βγάλεις πιο ξεκάθαρο συμπέρασμα...

και κατα δεύτερο θα δεις ότι στα χάμιλτον ουσιαστικά αναφέρομαι κ εξηγώ....εκεί δεν έχω δικαίωμα;;;

Εχω δοκιμασει/φορεσει ρολογια και απο τις δυο εταιριες και πιστευω,οτι τα sinn ειναι πιο ποιοτικα ρολογια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:08:19 μμ »

Εχω δοκιμασει/φορεσει ρολογια και απο τις δυο εταιριες και πιστευω,οτι τα sinn ειναι πιο ποιοτικα ρολογια

ποιό hamilton; γιατί άμα μου πεις το navy khaki πχ που κάνει το 1/3 της τιμής ενός zinn τότε πάω πάσο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:09:26 μμ »
Εγώ έχω δει δείγματα δουλειάς μόνο από γερμανικές εταιρίες οι οποίες για μένα είναι σαν την

Αυτές ξέρω αυτές εμπιστεύομαι.Για ελβετικές εταιρίες δεν έχω άποψη και δεν γράφω.

Παρ'ολα αυτά θα ήθελα να δω σε παραπομπή τα αρνητικά σχόλια για την Archimede γιατί τόσο καιρό δεν έχω εντοπίσει κάτι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:15:13 μμ »
Εγώ έχω δει δείγματα δουλειάς μόνο από γερμανικές εταιρίες οι οποίες για μένα είναι σαν την

Αυτές ξέρω αυτές εμπιστεύομαι.Για ελβετικές εταιρίες δεν έχω άποψη και δεν γράφω.

Παρ'ολα αυτά θα ήθελα να δω σε παραπομπή τα αρνητικά σχόλια για την Archimede γιατί τόσο καιρό δεν έχω εντοπίσει κάτι

Θωμά θες να μας πεις ότι τόσο καιρό που ασχολείσαι με ρολόγια δεν έχει δει κάτι άλλο πέρα από γερμανικά; δεν έχει μπει σε ένα μαγαζί να φορέσεις πχ ένα ελβετικό ή δεν έχει ένας φίλος σου;  ???  ???  ???

δεν είπε κανείς ότι τα γερμανικά προιόντα είναι κακά , το αντίθετο μάλιστα, όλοι αναγνωρίζουμε την ανωτερότητά τους..καλό όμως είναι να είμαστε πιο περήφανοι σαν έλληνες...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:24:12 μμ »
1) Μηπως το μελος που φοραει το ζινν και κατεβαινει στο κεντρο το φοραει γιατι δεν ειναι γυαλιστερο και γιατι δεν το ξερει κανεις? (αλλο να κατεβεις με Ρολεξ, ομεγα, και αλλο με Ζινν)

2) Δεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με το μακρια απο τα γερμανικα προιοντα. α) Μηπως ο Χελμουτ ζιν φταιει για την καταντια μας? β) Η αγορα ελευθερη ειναι ο καθενας αγοραζει οτι θελει γ) Για εμε εχοντας δει και φορεσει ΕΖΜ3, και U1 εχουν εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης εφαμιλη με τα φορτις (ισως και ανωτερη-ακρως υποκειμενικη κριση αυτο). Το U1 δε, ειναι ανωτερο η πιο καλοφτιαγμενο απο το Ντοξα που ειχα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:29:57 μμ »

Θωμά θες να μας πεις ότι τόσο καιρό που ασχολείσαι με ρολόγια δεν έχει δει κάτι άλλο πέρα από γερμανικά; δεν έχει μπει σε ένα μαγαζί να φορέσεις πχ ένα ελβετικό ή δεν έχει ένας φίλος σου;  ???  ???  ???

δεν είπε κανείς ότι τα γερμανικά προιόντα είναι κακά , το αντίθετο μάλιστα, όλοι αναγνωρίζουμε την ανωτερότητά τους..καλό όμως είναι να είμαστε πιο περήφανοι σαν έλληνες...

Δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα δοκιμάζοντας ένα ρολόι σε μαγαζί ή φορώντας για λίγο το ρολόι ενός φίλου μου.Τα έχω κάνει και τα 2 αλλά έχω μακρύτερη χρονικά συμβίωση με γερμανικά ρολόγια.

Επίσης δεν θα ήμουν περισσότερο περήφανος για την καταγωγή μου αν αγόραζα Ελβετικό ρολόι και όχι κάποιο από τους κακούς Γερμανούς.Ειδικά όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Ελβετίας είναι γερμανόφωνο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:31:44 μμ »
Τα περισσότερα ελβετικά ρολόγια φτιάχνονται από τους γαλλόφωνους.  :-*
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:33:58 μμ »
1) Μηπως το μελος που φοραει το ζινν και κατεβαινει στο κεντρο το φοραει γιατι δεν ειναι γυαλιστερο και γιατι δεν το ξερει κανεις? (αλλο να κατεβεις με Ρολεξ, ομεγα, και αλλο με Ζινν)

2) Δεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με το μακρια απο τα γερμανικα προιοντα. α) Μηπως ο Χελμουτ ζιν φταιει για την καταντια μας? β) Η αγορα ελευθερη ειναι ο καθενας αγοραζει οτι θελει γ) Για εμε εχοντας δει και φορεσει ΕΖΜ3, και U1 εχουν εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης εφαμιλη με τα φορτις (ισως και ανωτερη-ακρως υποκειμενικη κριση αυτο). Το U1 δε, ειναι ανωτερο η πιο καλοφτιαγμενο απο το Ντοξα που ειχα.

Ηλία διευκρίνησα ότι δεν γνωρίζω τα zinn κ μετά αναφέρθηκα στην ποιότητα των hamilton κ το δικαιολόγησα, τα οποία και τα ξέρω κ οφείλεται στα κόστη κλίμακας που μπορεί κ πετυχαίνει το γκρουπ...
ο Γιώργος είναι ευαίσθητος με την εταιρεία κ γω με τους Γερμανούς πλέον..εμένα με πειράζει να μου στέλνουν δάχτυλο με την αφροδίτη, να με λένε κόπρο κ να έχω τον ράιχενμπεχ να τσαλαπατάει την αξιοπρέπειά μου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:36:55 μμ »

Δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα δοκιμάζοντας ένα ρολόι σε μαγαζί ή φορώντας για λίγο το ρολόι ενός φίλου μου.Τα έχω κάνει και τα 2 αλλά έχω μακρύτερη χρονικά συμβίωση με γερμανικά ρολόγια.

Επίσης δεν θα ήμουν περισσότερο περήφανος για την καταγωγή μου αν αγόραζα Ελβετικό ρολόι και όχι κάποιο από τους κακούς Γερμανούς.Ειδικά όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Ελβετίας είναι γερμανόφωνο.

αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην αντίληψη κ κρίση σου τότε πάω πάσο..
προσωπικά άμα πιάσω ένα πατέκ στα χέρια μου κ ένα Q&Q μπορώ να σου βγάλω άμεσα συμπέρασμα! ειδικά για ένα προιόν που συναντάς σε καθημερινή βάση όπως το ελβετικό ρολόι...

δε θα νοιώσω περήφανος αν αγοράσω ελβετικό ρολόι...θα νοιώσω περήφανος άμα ΔΕΝ αγοράσω γερμανικό προϊόν (το κατα δύναμι φυσικά)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:47:30 μμ »
ο Γιώργος είναι ευαίσθητος με την εταιρεία

Σου ειπα απλα,την προσωπικη μου εμπειρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:50:11 μμ »
ο Γιώργος είναι ευαίσθητος με την εταιρεία

Σου ειπα απλα,την προσωπικη μου εμπειρια

μάλλον άλλα διαβάζω κ άλλα καταλαβαίνω...τέλος πάντων..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:51:33 μμ »
Σπυρο,αν καναμε ενα Sinn vs Hamilton,ποια εταιρια πιστευεις οτι θα ειχε το προβαδισμα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 14:55:55 μμ »
Σπυρο,αν καναμε ενα Sinn vs Hamilton,ποια εταιρια πιστευεις οτι θα ειχε το προβαδισμα?

κινούνται σε διαφορετική κλίμακα Γιώργο...
η hamilton είναι το level entry του swatch group με ποικιλία ρολογιών, ενώ η zinn κινείται σε ρολόγια εργαλεία κυρίως κ τιμές τριπλάσιες...
ήμουν σαφής πάντως, από αυτά του συγκριτικού προτιμώ το χάμιλτον...(χωρίς να σημαίνει ότι σαν εταιρεία τη προτιμώ..)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 05, 2012, 15:00:19 μμ »
αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην αντίληψη κ κρίση σου τότε πάω πάσο..
προσωπικά άμα πιάσω ένα πατέκ στα χέρια μου κ ένα Q&Q μπορώ να σου βγάλω άμεσα συμπέρασμα! ειδικά για ένα προιόν που συναντάς σε καθημερινή βάση όπως το ελβετικό ρολόι...

δε θα νοιώσω περήφανος αν αγοράσω ελβετικό ρολόι...θα νοιώσω περήφανος άμα ΔΕΝ αγοράσω γερμανικό προϊόν (το κατα δύναμι φυσικά)

Αν πας πάσο τότε τα ρέστα μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions