Για εμένα τα 50 μέτρα είναι αρκετά για μπάνιο σαν τον βάτραχο, με χέρια-πόδια ανοιχτά. Αν κάνεις μια βουτιά ή κανένα θαλάσσιο σπορ, η ταχύτητα αυξάνει πολύ την πίεση από όσο έχω διαβάσει. Προσωπικά για ρολόι που μπαίνει στη θάλασσα δεν εμπιστεύομαι τίποτα κάτω από τα 100 μέτρα.
Τα 50 εγγυημένα μέτρα για ένα τέτοιο ρολόι είναι αρκετά στη θεωρία. Αλλά για εμένα ένα "σκληρό" ρολόι θέλω να μπορώ να το φοράω παντού και πάντα, χωρίς σκέψη.
Όσο για το G22, να δεχτώ και την Sellita, να δεχτώ και το ακρυλικό κρύσταλλο, να καταπιώ και το παράλογο ποσό. Αλλά στεγανότητα 50m σε στρατιωτικό ρολόι ούτε με σφαίρες.
Τα 50 μέτρα, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ για .......

.........."σκληρό" ρολόι...
Και ..."εγγυημένα" να να είναι, που λεέι ο φίλος Δημήτρης,
Ερωτώ:
Υπάρχει κάτι καλύτερο σήμερα από sellita SW200 ;
Κι εγώ προτιμώ το ζαφείρι, αλλά πολλοί προτιμούν το ακρυλικό, άλλοι για την full vintage αίσθηση και άλλοι επειδή γρατσουνιέται, αλλά δεν σπάει.
Τα 50 μέτρα αν είναι εγγυημένα δεν αρκούν;
.......................
ένα κτύπημα, μια μικρή ταλαιπωρία, και ..........τέλος.
Τα 50 μέτρα, έχουν συγκεκριμένη χρήση. Σεμνά και ταπεινά. Προσωπικά, σε ........στρατιωτική εφαρμογή, και με -> που σημαίνει "Προμήθεια Υπουργείου Αμυνας", θα γέλαγα.
Αρα, όχι, ΔΕΝ θα το αγόραζα, ειδικά και σε τέτοια τιμή, που μπορείς να αποκτήσεις πολλά άλλα, πολύ καλύτερα, και με καλύτερη διαβάθμιση.
Αλήθεια, η κορώνα βιδώνει ?