Όταν η hami έκανε ρολόγια ο υποσαχάριος πίθηκος δεν υπήρχε καν.....
Αυτό γιατί μπορεί να φανώ κάπως αλλά με έχουν εξοργίσει πολλές δηλώσεις του και η υπεροψία του που δεν έχει όριο..σαν πρώην φαν της f1..ούτε το μικρό δάχτυλο του senna-sumi etc..δεν πιάνει.(και όχι σε θέμα πρωταθλημάτων)
Έφαγε πολύ κράξιμο για τη κίνηση του αυτή που εντέλει νομικά έχασε..
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν χρόνια, υπήρξε το ακόλουθο θέμα.
Υπήρχε μια ζυθοποιϊα, με τον εμπορικό τίτλο Fix - Φιξ.
Μετά από οικονομικά προβλήματα, η Εθνικη τράπεζα, σαν πιστωτής, έγινε ο κυριος του εμπορικου σήματος.
Μετά από καιρό, εμφανίστηκαν στα S/M μπύρες Φιξ, ( Πριζουνίκ ) και όταν κατετέθη αγωγή από την τράπεζα, παρουσιάστηκε ο κος Φιξ, απόγονος του αρχικού Φιξ, και συζυγος μιας από τις ιδιοκτήτριες των S/M, και δήλωσε.
Εγώ, έχω ένα προϊόν, με το όνομά μου.Δεν χρησιμοποιώ το εμπορικό σήμα, το όνομά μου χρησιμοποιώ !
Φυσικά, η τράπεζα έχασε την αγωγή.
Ετσι και ο κάθε είς, αν , λέω αν, τυγχάνει να έχει από σύμπτωση το αυτό όνομα με κάποιον που έχει κατοχυρώσει κάποιο εμπορικό σήμα, δικαιούται να το χρησιμοποιεί, αρκεί να μην αντιγράφει το logo, δηλαδή τα χρώματα, σχήματα, γραμματοσειρές, κλπ.
Και οι πρόσφατες αντιγραφές του Sub πχ, μπορούν να διαφοροποιούνται σε διαστάσεις, χρώματα, και άλλα σημεία, που διαφοροποιούν το προϊόν από το αρχικό, ή πχ να έχουν lug holes, ενώ το πρωτότυπο πλέον δεν έχει.
Νομικά, το patent, είναι τεράστια ιστορία, με πολλές δικαστικές περιπέτειες παγκοσμίως, που δεν έχουν πάντα θετική κατάληξη.
Ο κος Hamilton, και κάθε συνονόματος, δεν δικαιούται να απαγορεύσει σε κάποιον άλλον Hamilton, να χρησιμοποιήσει το όνομά του σε κάποια εμπορική δραστηριότητα, εφόσον δεν χρησιmοποιεί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του logo.