Αποστολέας Θέμα: Τις γνωμες σας για το τριλημμα μου  (Αναγνώστηκε 916 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Grinder11

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Τις γνωμες σας για το τριλημμα μου
« στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 22:03:06 μμ »
Καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους.

Ειμαι στην αναζητηση (πρακτικα) πρωτου ρολογιου αν εξαιρεσω ενα TW Steel που φορουσα στα 20 οταν μου αρεσε η φαση του oversized watch.

Συντοπτικα ψαχνω για ενα all-around καθημερινο με δερματινο λουρι κι εχω καταληξει στις εξης επιλογες:

1. https://www.christopherward.com/sport-new/c63-sealander-gmt/C63-39AGM3-S00V0-VC.html

Δεν το εχω δοκιμασει καθως εχουν μονο e-shop αλλα το κοντραστ καφε λουρι με πρασινο dial μου φαινεται ωραιο και ειναι του στυλ μου.

2. https://www.watches-of-switzerland.co.uk/Longines-Heritage-38.5mm-Mens-Watch-L28334932/p/17350829

Το ειδα πανω μου και μ αρεσε. Απλο χωρις πολλα φρου φρου (το μικροτερο απο ολα σε διαμετρο) και μ αρεσει οπως καθεται.

3. https://www.watches-of-switzerland.co.uk/Tudor-Black-Bay-Sand.G-M79733N+0007/p/17770506

Ομολογουμενως το πιο εντυπωσιακο απο τα 3, επισης μ αρεσε πολυ πανω μου και απο οσο ξερω ειναι το κορυφαιο απο τα 3 σε αποψη ονοματος.

Η αληθεια ειναι πως αρχικα ξεκινησα με budget <£1k αλλα μετα ειδα το Longines που ειναι διπλασιο σε τιμη απο το C. Ward και ειναι στα ορια του budget μου και μετα επεσα στο Tudor που ειναι διπλασιο σε τιμη του Longines και ξεχειλωνει το μπατζετ εντελως. Δεν θα ηταν οτι πιο συνετο απο οικονομικης πλευρας να το παρω, αλλα για ενα ρολοι που θα κρατησει καποιες δεκαετιες θα μπορουσα να κανω την εξαιρεση.

Ειναι απο αυτες τις περιπτωσεις οπου αν μπορουσα θα αγοραζα και τα 3 να τα φοραω εναλλαξ αλλα δυστυχως δε γινεται, οποτε ζηταω απο τους γνωστες του σπορ να συνδραμουν με τη γνωση τους για να μου ξεκαθαρισουν λιγο το πεδιο!

Ευχαριστω εκ των προτερων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
Απ: Τις γνωμες σας για το τριλημμα μου
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 22:06:28 μμ »
Το πρώτο, έχει και 120€ κουπόνι αυτή την στιγμή, και δωρεάν μεταφορικά, και δωρεάν χάραξη πίσω. ΄
Να πάρεις και ένα tide ή hybrid λουρί για ανταλλακτικό ώστε να το βουτάς, ή πάρε το με το μπρασελέ του και βάλε για ανταλλακτικό το δερμάτινο που θες  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 18, 2021, 01:44:52 πμ »
Είναι λίγο μπέρδεμα καθώς τα ρολόγια ανήκουν σε διαφορετικές οικονομικές κατηγορίες
Η πρώτη επιλογή είναι καλή περίπτωση μιας και ο συγκεκριμένος είναι top
ΑΛΛΑ αν μπορείς πάρε το tudor
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 18, 2021, 03:58:28 πμ »
Ομολογουμενως το πιο εντυπωσιακο απο τα 3, επισης μ αρεσε πολυ πανω μου και απο οσο ξερω ειναι το κορυφαίο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 18, 2021, 05:10:16 πμ »
Εκτός από την οικονομική διαφορά των 3 ρολογιών, υπάρχει επίσης διαφορά στις διαστάσεις τους.
Τα 2 πρώτα είναι στην κατηγορία των 39mm, ενώ το 3ο στην κατηγορία των 41mm, το οποίο αν το φορεσει κάποιος, θα καταλάβει ότι η κάσα του δείχνει κάπως ντούκι και φοριέται μεγαλύτερο. Αν τυχόν έμπαινε το ΒΒ58 αντί για το 41mm, θα ήταν πιο συγκρίσιμα τα 3 ρολόγια και πιο κατανοητή η επιλογή.
Παρ' όλα αυτά όμως αναφέρεις ότι σου άρεσε το Tudor 41mm πολύ πάνω σου και το Longines 39mm έκατσε καλά; Κάτι μου "κλωτσάει"...

Οπότε και σύμφωνα με τα παραπάνω, εγώ θα ρωτούσα τι μέγεθος καρπό έχεις, για να καταλάβαινα πρώτα το πως κάθεται ένα ρολόι στον καρπό σου γιατί μου φαίνεται λίγο άνιση η σύγκριση και στη συνέχεια τη διαφορά στην οικονομική δυνατότητα απόκτησης.

*Μέσα σε όλα αυτά και επειδή έχω περάσει από Tudor, δε θα άφηνα γνωστό και φίλο να αγοράσει Tudor χωρίς μπρασελέ. Είναι αυτό που του ταιριάζει και πρέπει να φοριέται το ρολόι και αν θελήσεις να το φορέσεις με λουρί του βάζεις όποιο θες. Αν το πάρεις χωρίς μπρασελέ, στη συνέχεια πονάει και είναι δύσκολη η απόκτησή του... και θεωρώ στάνταρ ότι θα το χρειαστείς.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,Beastaras,micraSport,
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 18, 2021, 12:26:51 μμ »
Εκτός από την οικονομική διαφορά των 3 ρολογιών, υπάρχει επίσης διαφορά στις διαστάσεις τους.
Τα 2 πρώτα είναι στην κατηγορία των 39mm, ενώ το 3ο στην κατηγορία των 41mm, το οποίο αν το φορεσει κάποιος, θα καταλάβει ότι η κάσα του δείχνει κάπως ντούκι και φοριέται μεγαλύτερο. Αν τυχόν έμπαινε το ΒΒ58 αντί για το 41mm, θα ήταν πιο συγκρίσιμα τα 3 ρολόγια και πιο κατανοητή η επιλογή.
Παρ' όλα αυτά όμως αναφέρεις ότι σου άρεσε το Tudor 41mm πολύ πάνω σου και το Longines 39mm έκατσε καλά; Κάτι μου "κλωτσάει"...

Οπότε και σύμφωνα με τα παραπάνω, εγώ θα ρωτούσα τι μέγεθος καρπό έχεις, για να καταλάβαινα πρώτα το πως κάθεται ένα ρολόι στον καρπό σου γιατί μου φαίνεται λίγο άνιση η σύγκριση και στη συνέχεια τη διαφορά στην οικονομική δυνατότητα απόκτησης.

*Μέσα σε όλα αυτά και επειδή έχω περάσει από Tudor, δε θα άφηνα γνωστό και φίλο να αγοράσει Tudor χωρίς μπρασελέ. Είναι αυτό που του ταιριάζει και πρέπει να φοριέται το ρολόι και αν θελήσεις να το φορέσεις με λουρί του βάζεις όποιο θες. Αν το πάρεις χωρίς μπρασελέ, στη συνέχεια πονάει και είναι δύσκολη η απόκτησή του... και θεωρώ στάνταρ ότι θα το χρειαστείς.

Tudor aπο μένα αλλα το ΒΒ58..;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like: