Δοκίμασα το Murph το 2019, όταν κυκλοφόρησε. Έκανα μεγάλη βλακεία που δεν το αγόρασα γιατί η τιμή ήταν 700 ευρώ μαζί με το συλλεκτικό πολύχρωμο interstellar κουτί που τώρα παίζει στα 1500+ … όμως μαζί με το Murph δοκίμασα και το moonwatch που το αγόρασα επι τόπου και το λατρεύω.
Λοιπόν στο Murph δεν μου άρεσε η έλλειψη AR και φαίνεται θαμπό το dial από τις αντανακλάσεις. Όσο για το μέγεθος, είναι και δείχνει πραγματικά μεγάλο χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Εξαρτάται από τον καρπό και πως φοράει ο χρήστης το ρολόι. Και τα Panerai μεγάλα είναι αλλά τα φορούν ακόμα και χρήστες με πολύ λεπτούς καρπούς.
Βρίσκω το Murph πιο αυθεντικό και πιο ιδιαίτερο από το PRX αλλά περί ορέξεως…
Μου αρέσει γενικότερα πολύ το Murph.. Θα το δοκιμάσω εννοείται αλλά έχει υποπέσει σε σφάλμα η Hamilton..
Είναι ένα dial που δεν το περιμένεις να δείχνει τόσο μεγάλο και είναι μεγάλο κρίμα.
Εντάξει τα panerai έχουν και άλλη κάσα πιο ιδιαίτερη.
Εδώ νομίζεις απ της φωτό ότι πρόκειται για ένα normal sized ρολόι και ισως και να είναι αλλά το μισό Ίντερνετ το ψιλό θάβει για το μέγεθος του..
Θα δείξει.
Μου αρέσει πολύ και ελπίζω να με δικαιώσει αλλά με 52 mm LTL είναι δύσκολο.
Γενικά πάντως ο μέσος όρος τιμής του βλέπω να έχει πέσει από mid 800 πριν 2 χρόνια στα mid 700 σήμερα..
Sent from my iPhone using Tapatalk