Οι πρώτες εντυπώσεις μου:
Μέγεθος. Έχω +17cm καρπό. Νομίζω ότι τα 40mm είναι καλή επιλογή για τον μέσο καρπό. Είναι και το dial τέτοιο που βοηθάει. Στην περίπτωση μου θεωρώ ότι κούμπωσε καλά στον καρπό μου και το πάχος κάσας κρύβεται αρκετά.
Λουριά. Ένας λόγος παραπάνω για τα 40mm, για εμένα ήταν και τα 20mm lug width. Οπότε οι περισσότεροι έχουμε πολλές επιλογές από την κάβα μας. Στα 18mm του 38mm τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα του βάλεις κάτι που να μην του ταιριάζει. Το θεωρώ strap monster.
Μηχανή και χειρισμός. Η διαφορά στην αίσθηση των 2 pushers είχε ήδη σχολιαστεί και ήταν αναμενόμενη. Από άποψη χρονομετρίας δεν έχω απαιτήσεις, αλλά νομίζω ότι είναι αξιοπρεπές. Το κούρδισμα του κάπως μουντό, αλλά και πάλι όχι κάτι που να με ενοχλεί. Προσοχή στον τερματισμό όπως έχει ήδη αναφερθεί. Ο ήχος του δυνατός, οπότε έγινε αρκετά εύκολα η μέτρηση με εφαρμογή. Άλλα μέλη θα πουν περισσότερα καθώς γνωρίζουν καλύτερα από εμένα. Δεν κατάφερα να κάνω backhacking οπότε υποθέτω ότι δύσκολα θα γίνει ρύθμιση με απόλυτη ακρίβεια.

Αισθητική. Το dial μου αρέσει πάρα πολύ. Η παρουσία του με εκφράζει ιδιαίτερα. Ελπίζω να αντέξει στο χρόνο καθώς είναι custom και δεν ξέρω αν αυτό συνεπάγεται διαφορές σε σχέση με το standard dial. Το open back φανταστικό. Δεν έχει σημασία αν και πόσο διακοσμημένη είναι η μηχανή. Για εμάς είναι ωραίο να τη βλέπουμε, και να τη flexάρουμε σε μη μυημένους.
Sent from my iPhone using Tapatalk