Χαιρετίζω το φόρουμ και θα κάνω μια προσπάθεια να σας παρουσιάσω ένα χόμπι διαφορετικό περα από τα ρολόγια που όλοι αγαπάμε.
Μ αρέσει το ραδιόφωνο ως μεσο επικοινωνίας αλλά και ως ψυχαγωγία , στον ψυχαναγκασμό μου πρέπει να αναφέρω ότι ραδιόφωνα παίζουν σε όλο το σπιτι και όλες τις ώρες.
Για την ενημέρωση μου το προτιμώ ως μέσο μαζί με το διαδίκτυο καθώς η τηλεόραση είναι μόνο για ταινίες.
Η μαγεία του ραδιοφώνου δεν χάθηκε με το Ίντερνετ αλλά εξελίσσεται ως μέσο κατά την γνώμη μου αν και παραμένω θαυμαστής των fm και των βραχέων κυμάτων. Έχω κάποια ραδιόφωνα που δεν ξεκίνησαν σαν συλλογή αλλά στην πορεία ενδεχόμενος προέκυψε, πάμε λοιπόν...
TIVOLI MODEL ONE
Ίσως το πιο κλασικό της Tivoli ,γεμάτος ζεστός ήχος σε αποζημιώνει,η συζήτηση για το κόστος είναι ακριβώς όπως σε όλα τα χόμπι η προσωπική γνώμη για όλα όσα θα σας δείξω είναι ότι αξίζουν την τιμή τους

Συνεχίζω με το «μικρό »
SANGEAN WR-11
Φορητό , εύκολο ,μανιτζεβελο,επαναφορτιζομενο με καλούδια όπως Bluetooth ,δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά ο ήχος είναι απίστευτος,η Sangean φημίζεται για τους δέκτες της στα αναλογικά ραδιόφωνα,τα οποία έχω σε μεγάλη υπόληψη.

Επόμενο
Panasonic RC-DC1EG-K
Ρολοι ραδιόφωνο για το κομοδίνο , ρολόι συνεχίζομε να έχουμε κλασικό ωραιο Seiko αλλά με το Panasonic έχουμε ψηφιακό ράδιο για εύκολη αναζήτησή και τις μνήμες που διαθέτει ,επίσης κουμπώνει με iPhone και ακούς ότι θέλεις,γενικότερα τα ηχεία Bluetooth δεν είναι στις προτιμήσεις μου μόνο κατά ανάγκη.

Πάμε τώρα στα βαριά...
Tivoli Networks Internet Radio
Δυο ηχεία ,στέρεο ήχος με την ποιότητα που χαρακτηρίζει την εταιρεία , Internet radio όπως το λέει και ο τίτλος που όμως πολύ σπάνια χρησιμοποιώ,λατρεμένο.

PHILIPS πικαπ ραδιόφωνο και με FM γονική παροχή !
Δεκαετίας ‘70 εν μέρει λειτουργικό χρήζει μάστορα, design εποχής μας κάνει παρέα και έχει γράψει απεριόριστες ώρες,τώρα έχει και την χρήση πασου όπως φαίνεται.

Last but not least ΤΟ έπιπλο The beast
KUBA-IMPERIAL
Πικαπ-ραδιόφωνο γονική παροχή!
Από Γερμανία πιθανολογώ τέλος ‘60, δυστυχώς οι φωτογραφίες αλλά περισσότερο ο παροπλισμός του το αδικούν , όμως θα του δώσω την θεση που του αξίζει, το πικαπ χρήζει μάστορα το ραδιόφωνο δεν έχει Fm αλλά είναι πραγματικά πολύ όμορφο.

Αυτά από εμένα ,ελπίζω να υπάρξουν και άλλοι να μοιραστούν τα δικά τους μαζί μας,καλό Σαββατοκύριακο.
Sent from my iPad using Tapatalk