0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο
Θα απογειώσει όλο το ρολόι αυτή η λεπτομέρεια.Ας κοστίσει λόγο παραπάνω...Το ότι δεν το φτιάχνουμε το θεωρώ υπεκφυγές από μέρους τους,και αντίγραφο του Big Ben εάν τους ζητάγαμε βαμμένο μπλε άσπρο έχουν τρόπο να το κάνουν .Εάν τους ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε το έξτρα κόστος όλα γίνονται.
Παίδες το lollipop δεν γίνεται
Σαν λογικη και μονο παραθετω το παρακατω, και οι ικσνοτατοι designers ας του δωσουν μορφη.Με τα παραπανω εννοουσα μπλε subdials που σε συνδυασμο με ασπρες μινουτιερες θα εδιναν ενα παρομοιο αποτελεσμαkeybank nationalΠαιδια εγω το ειχα αναφερει, αλλα παρακατω εχω την εντυπωση οτι αποκριθηκαν οτι δε γινεται.Ωστοσο μηπως ηταν σε πρωιμα σταδια των συζητησεων και τωρα εχουμε δυνατοτητα αν επιλεχθει και επιμεινουμε?
Παράθεση από: jiorg στις Ιανουάριος 20, 2021, 22:35:26 μμΣαν λογικη και μονο παραθετω το παρακατω, και οι ικσνοτατοι designers ας του δωσουν μορφη.Με τα παραπανω εννοουσα μπλε subdials που σε συνδυασμο με ασπρες μινουτιερες θα εδιναν ενα παρομοιο αποτελεσμαkeybank nationalΠαιδια εγω το ειχα αναφερει, αλλα παρακατω εχω την εντυπωση οτι αποκριθηκαν οτι δε γινεται.Ωστοσο μηπως ηταν σε πρωιμα σταδια των συζητησεων και τωρα εχουμε δυνατοτητα αν επιλεχθει και επιμεινουμε?Θεωρητικά γίνεται να κάνουμε custom face, custom hands κλπ. Ο χρόνος και το κόστος (ειδικά για 50 τεμάχια) είναι ένα θέμα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ρολόι βγαίνει σε δύο μεγέθη απόσο φαίνεται. Να υποθέσω πως θα πρέπει να υπάρξει απόφαση για ένα ή θα μπορεί ο καθένας να διαλέγει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις αλλαγές που θα επιλεγούν?
Θεωρητικά γίνεται να κάνουμε custom face, custom hands κλπ. Ο χρόνος και το κόστος (ειδικά για 50 τεμάχια) είναι ένα θέμα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Περιμένω απάντηση μήπως μπορούμε να πάρουμε και 38 και 40
Αυτό που έγραψα για το 38/18mm ισχύει, σωστά;Sent from my iPhone using Tapatalk