Αποστολέας Θέμα: Τι θα αγοραζα μεχρι 15.000 ευρω?  (Αναγνώστηκε 34166 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
Απ: Τι θα αγοραζα μεχρι 15.000 ευρω?
« Απάντηση #135 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 10:40:58 πμ »
Ευκολα το βρισκω... δεν ειναι και σπανιο κομματι.
Ετσι οπως το θελω εγω ομως πρεπει να δωσεις μια περουσια.
προτιμω να δωσω λιγοτερα και να παρω ενα συγκεκριμενο κομματι που ψαχνω που ειναι και σπανιο και καλυτερο ρολοι. ;)

αυτο λεω κι εγω!!
οτι ακομα κι αν το βρισκεις ευκολα (που εγω δεν βρισκω!)
κρατανε τιμη στα υψη, γιατι ετσι κι αλλιως ειναι περιζητητα!!!

οταν λεμε οτι ενα ειδος "βρωμαει" στην αγορα, σημαινει οτι
υπαρχει μεγαλη προσφορα απο αυτο, σε εξευτελιστικη τιμη
χωρις να το αγοραζει κανεις..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 11:03:59 πμ »
Δεν ειναι δικο μου θεμα να επιτρεψω τι θα κανει καθενας...Ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος τι θα αποφασισει.
Εαν ειναι προσγειωμενο να παρεις ενα rolex 5000-6000€ για να το πουλησεις 4000€ μετα απο 3 χρονια τοτε οποιος θελει ας το κανει.
Εγω δεν συμφωνω...
Εαν καποιος που αφιερωνει χρονο στην ενασχοληση με ενα παθος στρεφεται σε λογικες και προσγειωμενες επιλογες σχετικα με αυτο τοτε κατι δεν ταιριαζει στο puzzle...Δε θα μπω στη διαδικασια να μεταπεισω καποιον. Οποιος θελει παιρνει ρολογια 'επενδυση' και κινειται οπως προσταζει η αγορα...

δημητρη καλημερα!
δυστυχως, γραφεις σαν να ειναι κ δικο σου θεμα! διοτι αν δεν ειναι, τοτε προς τι αυτοι οι χαρακτηρισμοι κ αυτες οι λεκτικες ακροτητες??
οποιος δηλαδη δεν σκεπτεται (ή νομισουμε οτι δεν σκεπτεται) με μια συγκεκριμενη λογικη, θα του κολλησουμε κ μια ετικετα?

επισης, το πως ασχολειται καποιος με το χομπυ του (γιατι η λεξη "παθος" ευκολα παραπεμπει κ αλλου) δεν ειναι δουλεια μας
να το κρινουμε, εστω κ αν νομισουμε οτι "κατι δεν ταιριαζει στο puzzle..", διοτι οπου μπαινει κ ο παραγων "τσεπη" κ ξοδεμα
μεροκαματου, οι φιλοσοφιες καλο ειναι να παυουν, ειδικα στις εποχες που ζουμε!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 11:49:59 πμ »

Επειδη εγω τη χρησιμοποιησα αυτη τη φραση το παιρνω πισω αν αυτο σημαινει το ''βρωμαει η αγορα''.
Νομιζα οτι σημαινει ενα προιον σε αφθονια ασχετα με τιμη ή ζητηση.Οτι ειναι γεματος ο τοπος.
Και απο Ρολεξ μεταχειρισμενα ειναι γεματος ο τοπος,αν μή τι αλλο σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απο καθε αλλη μαρκα.
Και φυσικα ειναι λογικο και εξηγειται αφου ειναι με διαφορα η πρωτη σε πωλησεις.Και φυσικα εχουν ζητηση αφου οπως μου ειχε πει και η πωλητρια στο Λονδνο:It's  a Rolex,everybody wants one.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 12:06:32 μμ »
It's  a Rolex,everybody wants one.

ωραιο!!

οσο για το ''βρωμαει η αγορα''

εγω το καταλαβαινω οτι κατι σαπιζει στους παγκους αφου κανεις δεν το αγοραζει
εστω κ πολυ φτηνα..
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 03, 2011, 12:08:36 μμ από gsb »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:02:19 μμ »
Συγγνωμη,αλλα αμφισβητουμε τη φραση οτι απο rolex βρωμαει η αγορα?οτι εχει γεμισει η αγορα απο την εν λογω μαρκα?οτι ο καθε ασχετος με το που θα θελησει να παρει ενα καλο ρολοι θα παρει rolex?Και δεν αναφερομαι σε αυτους που ξερουν αλλα απο τα 1000 000+ πελατες της rolex ετησιως το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ασχετοι και γυναικες και αφου εχει τοσο μεγάλο καταναλωτικο κοινο λογικο ειναι και να κραταει τις τιμες της...´εγω προσωπικα που ασχολουμαι με ρολογια τοσα χρονια δε θα ηθελα να εχω το ιδιο ρολοι με καποιον που δε ξερει αλλη μαρκα περα της rolex κι ας εχω ενα ρολοι που λογω της μη αναγνωρισιμοτητας του θα χασει μεγαλυτερο ποσο απο την αξια του....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:10:31 μμ »
Συγγνωμη,αλλα αμφισβητουμε τη φραση οτι απο rolex βρωμαει η αγορα?οτι εχει γεμισει η αγορα απο την εν λογω μαρκα?οτι ο καθε ασχετος με το που θα θελησει να παρει ενα καλο ρολοι θα παρει rolex?Και δεν αναφερομαι σε αυτους που ξερουν αλλα απο τα 1000 000+ πελατες της rolex ετησιως το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ασχετοι και γυναικες και αφου εχει τοσο μεγάλο καταναλωτικο κοινο λογικο ειναι και να κραταει τις τιμες της...´εγω προσωπικα που ασχολουμαι με ρολογια τοσα χρονια δε θα ηθελα να εχω το ιδιο ρολοι με καποιον που δε ξερει αλλη μαρκα περα της rolex κι ας εχω ενα ρολοι που λογω της μη αναγνωρισιμοτητας του θα χασει μεγαλυτερο ποσο απο την αξια του....

Πες τα αγορι μου...... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:23:50 μμ »
Ευκολα το βρισκω... δεν ειναι και σπανιο κομματι.
Ετσι οπως το θελω εγω ομως πρεπει να δωσεις μια περουσια.
προτιμω να δωσω λιγοτερα και να παρω ενα συγκεκριμενο κομματι που ψαχνω που ειναι και σπανιο και καλυτερο ρολοι. ;)

αυτο λεω κι εγω!!
οτι ακομα κι αν το βρισκεις ευκολα (που εγω δεν βρισκω!)
κρατανε τιμη στα υψη, γιατι ετσι κι αλλιως ειναι περιζητητα!!!

Φιλε τα Ρολεξ ειναι περιζητητα γιατι ο καθε βλαχος που κερδισε στο χρηματηστηριο και ο καθε κιτσος απο την κατω ραχουλα μονο αυτα ξερει. Καθε μοντελα χ διαλογης, καθε ψευτοηθοποιος, καθε κατακαθι του ελληνικου Κραπ Συστεμ αυτα ξερουν... ( δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικα συμφορουμιτη), Δεν ξερουν την Breguet. Και ευτυχως!!!!
Δυσευρετα δεν ειναι..Αν ξερεις θα βρεις και πολλα και σε αρκετα μερη.
Και οποτε θες να σε βοηθησω εγω να βρεις.... (δεν το λεω ειρωνικα, πραγματικα αν θες μπορω)

Φιλικα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #142 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:31:48 μμ »
O καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να εστιάζει όπου θέλει.
Ο αντίλογος έχει μεγαλύτερη αξία από την απόλυτη συμφωνία όλων
και όσο ο καθένας δεν προσβάλλει τον άλλον , τότε όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε από τον άλλον.

Όσο για τα τσουρέκια, ας τ'αφήσουμε για το Πάσχα, τώρα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.
Όσο για το zeppelin, ωραία καφετέρια στο Γαλάτσι με πολύ καλή θέα.

Και για να πώ κι εγώ την μαλακία μου ,
παραφράζοντας ατάκα του Λαζόπουλου από το "Ρ20"

οπως μου ειχε πει και η πωλητρια στο Λονδνο:It's  a Rolex,everybody wants one.

Λένε μαλακίες και οι Άγγλοι ε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:32:17 μμ »
εγω προσωπικα που ασχολουμαι με ρολογια τοσα χρονια δε θα ηθελα να εχω το ιδιο ρολοι με καποιον που δε ξερει αλλη μαρκα περα της rolex

Αυτό ονομάζεται ελιτισμός. Επίσης πιστεύω ότι η ανάγκη να ξεχωρήσει κάποιος μεσα απο την επιλογή του ρολογιού του είναι ακόμα πιο λάθος κριτήριο επιλογής απο την αξία μεταπώλησης. Κάποιος που αγαπάει το ρολόι πιστεύω ότι βγαίνει τελικά χαμένος αν στερηθεί εμπορικές μάρκες όπως οι Rolex, Omega, Seiko, Panerai etc λόγω της δημοφιλίας τους και επειδή μέσω αυτον δεν θα αισθάνεται μέλος ενός ανύπαρκτου exclusive club. Αν αρχίσεις και επιλέγεις ρολόι κοιτώντας ποιος άλλος το φοράει τότε καλύτερα φτιάξε ένα μόνος σου, γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν αποδέχεσαι που θα το έχει επιλέξει/φοράει/διαφημίζει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #144 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:32:31 μμ »
Για μένα πάλι, το να καθορίζει την αγορά μου ο διπλανός μου (άσχετος, γυναίκα, πουλμούρης, κτλ) είναι απλά αδιανόητο. Αποφασίζει μόνο η καρδιά μου και το κεφάλι μου. Είτε πρόκειται για τη rolex, είτε πρόκειται για την orient (και θυμηθείτε, οι παλαιότεροι, την θέση της πριν μερικά χρόνια στα ελληνικά φόρα). Όσο για τον δήθεν που ξέρει μόνο τη rolex, έτυχε στη ζωή μου να συναντήσω και "ψαγμένους" δήθεν που (ανα)γνώριζαν μόνο την cartier ή τη VC (cartier πρέπει να φορούσε η Ωνάση και άρα τέτοια φοράνε οι πλούσιοι, VC ο Καραμανλής, ρολόγια για κυβερνήτες).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:38:29 μμ »
Αυτό ονομάζεται ελιτισμός. Επίσης πιστεύω ότι η ανάγκη να ξεχωρήσει κάποιος μεσα απο την επιλογή του ρολογιού του είναι ακόμα πιο λάθος κριτήριο επιλογής απο την αξία μεταπώλησης. Κάποιος που αγαπάει το ρολόι πιστεύω ότι βγαίνει τελικά χαμένος αν στερηθεί εμπορικές μάρκες όπως οι Rolex, Omega, Seiko, Panerai etc λόγω της δημοφιλίας τους και επειδή μέσω αυτον δεν θα αισθάνεται μέλος ενός ανύπαρκτου exclusive club. Αν αρχίσεις και επιλέγεις ρολόι κοιτώντας ποιος άλλος το φοράει τότε καλύτερα φτιάξε ένα μόνος σου, γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν αποδέχεσαι που θα το έχει επιλέξει/φοράει/διαφημίζει.

Για μένα πάλι, το να καθορίζει την αγορά μου ο διπλανός μου (άσχετος, γυναίκα, πουλμούρης, κτλ) είναι απλά αδιανόητο. Αποφασίζει μόνο η καρδιά μου και το κεφάλι μου. Είτε πρόκειται για τη rolex, είτε πρόκειται για την orient (και θυμηθείτε, οι παλαιότεροι, την θέση της πριν μερικά χρόνια στα ελληνικά φόρα). Όσο για τον δήθεν που ξέρει μόνο τη rolex, έτυχε στη ζωή μου να συναντήσω και "ψαγμένους" δήθεν που (ανα)γνώριζαν μόνο την cartier ή τη VC (cartier πρέπει να φορούσε η Ωνάση και άρα τέτοια φοράνε οι πλούσιοι, VC ο Καραμανλής, ρολόγια για κυβερνήτες).

+ άπειρο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:40:23 μμ »
Ναι κωστα ετυχε. Συναντησες 2 αντε 3 που ηξεραν την Καρτιε. Ουαου!!!!!!

Αλλα οι περισσοτεροι κιτσοι τα ρολεξ ξερουν και αυτα εμπιστευονται! καποιος την καθοριζει την αγορα σου Κωστα συνειδητα η ασυνειδητα.

Θεμινιο δεν υπαρχει να φτιαξω μονος μου. Ι-Βε-Τσε δεν βλεπεις αρκετα, ουτε Βασερον.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:46:55 μμ »
Φιλε τα Ρολεξ ειναι περιζητητα γιατι ο καθε βλαχος που κερδισε στο χρηματηστηριο και ο καθε κιτσος απο την κατω ραχουλα μονο αυτα ξερει. Καθε μοντελα χ διαλογης, καθε ψευτοηθοποιος, καθε κατακαθι του ελληνικου Κραπ Συστεμ αυτα ξερουν... ( δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικα συμφορουμιτη), Δεν ξερουν την Breguet. Και ευτυχως!!!!
Δυσευρετα δεν ειναι..Αν ξερεις θα βρεις και πολλα και σε αρκετα μερη.
Και οποτε θες να σε βοηθησω εγω να βρεις.... (δεν το λεω ειρωνικα, πραγματικα αν θες μπορω)

Φιλικα

O κάθε ένας απο τις παραπάνω κατηγορίες επαγγελμάτων ή καταγωγής στις οποίες αναφέρεσαι, όπως και κάθε άνθρωπος ο οποίος δεν έχει εντρυφήσει σε κάποιο θέμα θα επιλέξει κάτι αναγνωρίσιμο και κατα γενιική ομολογία καλό. Ας πούμε αν εσύ που πιθανότατα δεν ασχολείσαι με πικάπ επιλέξεις ένα Technics αντι για ένα Rega αυτό μειώνει την Technics? Όχι, πολλοί επαγγελματίες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν Technics. Αντίστοιχα αν πάρεις Nike αντί για Mizuno? Δε νομίζω, δεν μπορεί να είναι προαπαίτηση για ότι επιλέγουμε να έχουμε εντρυφήσει και σίγουρα διάσημο/εμπορικό/αναγνωρίσιμο δεν σημαίνει και κακό. Για κάποιους το ρολόι είναι ένα καθημερινό χρήσιμο αντικείμενο και όχι πάθος, έχουν και αυτοί δικαίωμα σε κάτι ποιοτικό ακόμα και αν δεν είναι επαείοντες. Φαντάζομαι δεν είσαι ωρολογοποιός, θα το θεωρούσες δίκαιο καποιος ωρολογοποιός υποτιμητικά να μην σου αναγνωρίζει δικαίωμα άποψης/επιλογής στο θέμα επειδή γνωρίζει περισσότερα απο εσένα? Μη μου πείς ότι όσοι σχολιάζουν μηχανισμούς εδω μέσα εχουν επισκευάσει καποιον απο αυτούς. Γνώση κάποιων άλλων ή κάτι γενικά αποδεκτό καταθέτουν/με όταν λένε/με οτι ο El Primero είναι καλύτερος απο τον 7750, έτσι δεν είναι? Γιατί λοιπόν σε εμάς επιτρέπεται και στον "βλάχο" δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει την γενική αποδοχή ότι τα Ρόλεξ/Ωμέγα είναι καλά ρολόγια και να τα επιλέξει?

Φιλικά
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 03, 2011, 14:13:49 μμ από Theminio »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:48:44 μμ »
Για μένα πάλι, το να καθορίζει την αγορά μου ο διπλανός μου (άσχετος, γυναίκα, πουλμούρης, κτλ) είναι απλά αδιανόητο. Αποφασίζει μόνο η καρδιά μου και το κεφάλι μου.

Ακριβώς αυτό εννοούσα, συμφωνώ 100%
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #149 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 13:51:05 μμ »
Ηλία έχεις υπολογίσει το ποσοστό των "αποδεκτών" -εδώ μέσα- Ω σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις τις εταιρείας; 30-35 % με το ζόρι. Τα υπόλοιπα είναι quartz και γυναικεία (συνήθως quartz και πολλές φορές "στολισμένα"). Πιστεύω ότι το κοινό της δε διαφέρει τόσο πολύ από το κοινό της rolex. Φταίει η Ω σε κάτι; Αλλάζει η γνώμη σου για την εταιρεία και την ιστορία της;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions