0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σοβαρά τώρα, αλλάζετε θήκες?
Συνέχεια στην αναβάθμιση του micro system στο υπνοδωμάτιο με το νέο ενισχυτακι της Douk από Κίνα (μέσω Βελγιου ) το οποίο κάνει θραύση λόγω value for money…
3 θήκες παίρνω πάντα αλλά σπάνια τις χρησιμοποιώ και τις τρεις...!Η αγαπημένη μου είναι η carbon της pitaka γιατί είναι πολύ λεπτή και κάθεται ωραία σε κουμουτσες όπως αυτά τα κινητά... χωρίς να τα κάνει ακόμα πιο κουμουτσες..! Επίσης έχω και την μαγνητική βάση της pitaka στο αμάξι η οποία βολεύει πάρα πάρα πολύ...! Μπαίνεις στο αυτοκίνητο.. το ακουμπάς στην βάση και τέλος...
Με γεια! Για τα ifi έχω διαβάσει τα καλυτερα, τώρα με το άλλο θα μας πεις. Εγώ πήρα κάτι ενεργά ηχεία πριν χρόνια και ξενιασα να είμαι ειλικρινής. Στα ακουστικά πήγε το πολύ έξοδο.
Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ιδισιτερα θετικές,παράλληλες με όλα αυτά που είχα διαβάσει πριν το παραγγείλω.
Όπου λάμπα και ζεστός ήχος.
ποια είναι αυτή ? βάλε φωτο
Αναβάθμιση μετά από 3 χρόνια στο 14 pro,πρώτη φωτό στο σήμερα φόρεσα οσονουπω 😎
αγαπητε σου εχω στειλει ΠΜ σχετικα με τα αξεσουαρ ... μπορεις να μου απαντησεις !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.