Οι ανάγκες μου είναι απλές.
Web browsing, checking emails, social media and connectivity in general, money transfers, photography/photo editing, GWF, keeping contact with Eager's "clients" and trying to establish a more solid business through social media platforms.
Δεν είναι ότι το Poco X3 δεν με καλύπτει, αλλά σκέφτομαι όχι την εναλλακτική αλλά... ίσως την αλλαγή (??) εάν είχα κάτι να κερδίσω.
Αν βγάζεις πολλές φωτογραφίες με το poco τότε μάλλον μια αλλαγή θα μπορούσε να προσφέρει κάποια καλύτερα αποτελέσματα μιας και οι φωτογραφικές του δυνατότητες ναι μεν είναι οκ αλλά χειρότερες απο άλλα της κατηγορίας του. Αν περάσεις gcam πάντως θα δεις αισθητά καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το έχει η γυναίκα μου (x3 nfc) και είναι πολύ vfm κινητό αλλά προσωπικά δεν θα το επέλεγα μιας και δίνω προτεραιότητα σε οθόνη και κάμερα (δύσκολο αν μάθεις σε amoled να αλλάξεις).
Για τα υπόλοιπα σε υπερκαλύπτει βέβαια.
Πριν καμιά βδομάδα ήμουν έτοιμος για το Redmi note 10 Pro αλλά τελικά πήγα στο φρεσκότατο Samsung a52s για το optical image stabilisation και το ip67 (σε μικρότερο βαθμό και για το 5g).
Δεν βλέπω (προσωπικά) πως η αλλαγή σε iPhone θα σε ωφελουσε εκτός αν θες να εντρυφήσεις σε όλη τη φάση "οικοσύστημα Apple"