0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει όντως η τακτική, αλλά παλιότερα αν έβαζες το τελευταίο iOS όπως λες… η συσκευή σερνότανε. Έχω να πάρω iPad πολλά χρόνια και δεν ασχολούμαι πλέον. Δούλευα και σε σέρβις τότε. Οι συσκευές της apple κατασκευαστικά δε συγκρίνονται με τιποτα, ανώτερες στα πάντα. Μέρα με τη νύχτα. Επιμένω για τη χρήση τους όμως. Stremio, popcorn IPtv, ή ένα απλό stream να δεις δεν μπορείς… Sent from my iPhone using Tapatalk
το πρώτο μου MAKITAΓια εργασίες στο σπίτι και γενικως μαστορέματα.βιδώνει απίστευτα ομαλά και γρήγορα χωρίς να χαλάει το κεφάλι της βίδας. https://www.makita.gr/product/td0101f.html
Φοβερό εργαλείο! Τα Makita τα σπανε... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
το ήθελα με ρεύμα και για δύναμη και για να μην έχεις το νου σου να μην τελειώσει η να χαλάσει η μπαταρια. ξεκινάει να βιδώνει την βίδα και μόλις βρει αντίσταση,αρχίζει να κάνει μικρές κρουστικες δυνάμεις και έτσι βιδώνει χωρίς να χαλάει τον σταύρο της βίδας. είμαι ενθουσιασμένος. καλημερα.
Πολύ καλό το makita , το έχω αρκετά χρόνια και είναι πραγματικα άριστο για τα χρήματα του Πλέον χρησιμοποιώ metabo 18v πλατφόρμα, αλλά για κάποιον που θέλει καλώδιο ,είναι για εμένα το καλύτερο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.