Σας ευχαριστώ παίδες. Ήξερα τι παίρνω μιας και τα έχω πάρει σερί τα μηλαράκια από X, XS Max που το έχω δώσει στη μητέρα μου, 11 Pro Max που το πούλησα (κακώς) και τώρα 12 Pro Max που ήταν ένας γάμος που είχε γίνει μέσα μου αλλά εξαιτίας της κωλοχρονιάς του ιού, καθυστέρησε.
Εντυπώσεις; για μένα είναι το καλύτερο τηλέφωνο από όλα, αν μπεις στην φιλοσοφία Apple. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που δεν το καταφέρνει.
Τι εννοώ όμως με τη βαριά λέξη "καλύτερο";
Εννοώ ότι δεν υπάρχει καλύτερο πάντρεμα μεταξύ h/w σημερινής εποχής και s/w με το user experience που προσφέρει η Apple στο iOS.
Θες τα notificiations με το FaceID; θες το απίστευτο να γράφεις πληκτρολόγιο; θες το smoothness του πιο καλογραμμένου λειτουργικού σε φορητή συσκευή;
Και έπειτα μπορούμε να πάμε πως όλο το software δουλεύει τέλεια με τον Α14 των 5nm. Όλα γίνονται αστραπιαία, με ένα κλικ.
Φωτογραφική τέλεια με ένα κλικ, μετάβαση από εφαρμογή σε εφαρμογή ακαριαία.
Proximity sensor όταν φέρνεις το κινητό στο αυτί σου; Τέλειας πιστότητας προς την πραγματικότητα οθόνη, ποιοτικός ήχος από το ηχείο και τέλος η ανώτερη ποιότητα υλικών και κατασκευής από οποιονδήποτε αντίπαλο. Τίμημα τα 228γρ.
Στα κινητά δεν είμαι τσιγγούνης, στα ρολόγια είμαι. Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα ρε μπρο, θα πείτε... Ε μου αρέσουν και τα ρολόγια..