0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2 λουριά που δεν έχω ιδέα τι θα τα κάνω αλλά έχουν πλάκα, caseback opener και αυτό που είναι τυλιγμένο με χαρτί είναι rodico
Καλώς τα δέχτηκες, το λουρί με το διάστημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ! Να πω την αλήθεια σκέφτομαι μήπως το βάλω στο luna dude όταν γίνει με το καλό
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]2 λουριά που δεν έχω ιδέα τι θα τα κάνω αλλά έχουν πλάκα, caseback opener και αυτό που είναι τυλιγμένο με χαρτί είναι rodico
Τι πρεπει να θυμηθουν οι παλιοι και τι πρεπει να μαθουμε οι νεοι για αυτες τις θηκες , περα απο το οτι μοιαζουν σαν γυναικειο πορτοφολι ;
Καλως τα δεχθηκες Βασιλη.Τι πρεπει να θυμηθουν οι παλιοι και τι πρεπει να μαθουμε οι νεοι για αυτες τις θηκες , περα απο το οτι μοιαζουν σαν γυναικειο πορτοφολι ; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΑΑΑΑΑ θελώ και εγώωωωωωωωΚαλώς τα δέχτηκες Bill.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.