0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μας έφτανε που επηραζόμαστε από το φόρουμ και αγοράζουμε ρολόγια.Δε φτάνει που επηραζόμαστε και αγοράζουμε λουράκια και αξεσουάρ.Τώρα θα επηρεαζόμαστε και για οτιδήποτε άλλο... Σε λίγο, λάστιχα να θέλουμε να αλλάξουμε στο αυτοκίνητο, θα ρωτάμε πρώτα τον αδμιν @oikonikos
Μια ξωφαλτση αγορά, perlon! Έχω καταχαρει!!Καλώς τα δέχτηκες Sub(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ώπα.Τι έγινε εδω
Για να μην βαριομαστε , παιζουμε ταβλι , Θαναση , διαβαζουμε Αρλεκιν , πλεκουμε κτλ.Δεν αγοραζουμε λουρια για εναν λοχο Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος Βασίλη,μπήκες στο κλαμπ 😆
μερικοι εδω μεσα εχετε ξεφυγει!ρολογια;;;τριαδες!perlonμε το κιλοΠαιδια...ηρεμα ρωταω.... ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;
Ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Κι εσένα με τσ' αλογότριχες κι εσένα με τα περλόν τα γιεγιεδίστικα! Κρίμα...
Για κανά καφέ δεν πάμεΓια καμιά μπύρα δεν πάμεΚαμιά βόλτα με τη μηχανή δεν πάμεΧαλκίδα δεν πάμεΓια κανά κοψιδι δεν πάμεΚάπου πρέπει να ξεσπάσω και εγώ....Με καταλαβαίνεις νομίζω ετσι;Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Εγώ καταλαβαίνω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.