0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Αυτό το s pen μου έχει πάρει τα μυαλά. Καταργει προτζεκτορες και σκεπτικα δεκαετιών. Τρομερό.
καλορίζικο Άλεξ!Για πες δλδ και σε εμάς που δεν έχουμε ιδέα
Άλλος που μου βάζει διάβασμα για το σπίτι.Τι θα γίνει πια με αυτό το φόρουμ?
Βασιλη , θα μου κανεις μια περιληψη αυριο ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανά λυσάρι έστω?
είναι εργαλείο πραγματικά. μακάρι οι αναβαθμίσεις του android να ήταν για 5ετια όπως το ios και δεν μιλάω μόνο για security updates. να το χαρείς. βγάζει πολύ καλές συσκευές η samsung.
Είναι η πρώτη συσκευή πάντως που η Samsung υποσχέθηκε 3 χρονια νέο λογισμικό. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλο νέο αυτό. σήμερα μου ήρθε η ipados 14 σε ipad mini 4 του 2015 (πέντε χρόνων μοντέλο) και παίρνω security updates στο ipad mini 2 του 2013. πρέπει τουλάχιστον σε ναυαρχιδες του 1000+ ευρώ να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια os updates.
Κ εμενα χθες το βραδυ στο iPhone SE (1st gen Q1 - 2016)
το ίδιο έχουμε. φοβερό τηλέφωνο. πηρε την 14 και είναι μοντέλο του 2016. ίσως πάρει μια ακόμη. πραγματικά δύσκολα θα το αποχωριστω αν βγει κάτι αντίστοιχο. όλα τα λεφτά είναι το touch id. άλλωστε στο καινούργιο ipad air δεν έβαλε face id και έβαλε touch id. με έχει βολέψει παρά πολύ.
Εγω πιστευα οτι η 13 θα ειναι η τελευταια που θα επαιρνε και ειχα αρχισει να κοιταω για iPhone SE (2nd gen) και τσακ!Αναβαθμιστηκε!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.