0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο φοβαμαι , οτι θα μεγαλωσει.Ο ισιος δρομος ειναι να μεινει μικρη και διπλα στον μπαμπα Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την θυγατερα. Δεν καταφερα να την κρατησω στο ψηφιακο casio.Ο γιος ον δε κοντραρι , αντιστεκεται.Casio και παλι casio (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο! Μπορεί να φοράει το κασιο στο αριστερό και το mi band στο δεξί, εγώ έτσι κάνω
.....α.....δεν ειμαι ο μονος περιεργος που το κανει αυτο
Μεγάλη κουβέντα αυτή φίλε. Σηκώνει αλκοόλ Καλά να είναι πάνω από όλα
Αριστερό χέρι ρολόι. Δεξι χέρι βοήθημα λειτουργιων κινητού. Ξεκάθαρα πράγματα. Μέχρι και το τσιγαρο λεει την ωρα. Ρολοι δεν ειναι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι κόρες είναι καλά μόνο δίπλα στον μπαμπά.
Τι ρολόι άτμισα σήμερα.Νέο θέμα!!!Ωραίος ο μπέης όπως πάντα!
Τετοια λες και θα παει να ανοιξει νεο θεμα ο Οικονικος τωρα....
πήραμε πήραμε.... ένα μαύρο και ένα διαφανές. αστερατα. Η υπέρβαση μου όμως ήταν το παρακάτω τέρας. πιστεύετε ότι υπάρχει προϊόν με εγγύηση 10 ετών;αυτό έχει.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.