Οπως γνωρίζετε, το δικό μου ειναι ακομα στο κουτί του διότι δεν εχω μικρύνει το μπρασελέ του, ουτε το αντικατεστησα με λουράκι γιατί δεν εχω βρει το σχετικό εργαλείο να το κανω.

Και σαν να μην εφθαναν όλα αυτά τα λυπηρά, μου βαλατε και την ιδέα της μη ευθυγράμμισης της στεφάνης. Αρχισα λοιπόν να παραθετω στο κεφάλι μου επιχειρηματα/δικαιολογίες και να προσπαθώ να πεισω τον εαυτό μου ότι δεν θα πειραζε αν ήταν "στραβό", τύπου "ελα μωρέ ποιος θα το δει?", "αμα δεν το ψαξεις σχολαστικά δεν θα φαίνεται" και αλλα τέτοια. Επρεπε λοιπόν να το δω, να το εξετάσω, να πιω το "πικρό ποτήριον τουτο"....
Το εβγαλα λοιπόν από το ντουλάπι που το ειχα και ανοιξα το κουτί. Εχει τα σελοφάν ακόμα, δεν φαινόταν καθαρά. Το εβγαλα με τρεμαμενα χέρια και το κράτησα κάτω από απλετο φως....
Και ω, του θαύματος!! H τελεία στο 12, το 30 στο 6, το 15 στο 3, το 45 στο 9, ΟΛΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ, ΑΛΦΑΔΙ!!! 
Για τον φόβο των Ιουδαίων, του εκανα και μια στροφή της στεφανης, να δω πού πέφτει το κλικ. Τιποτα, ήρθε κι εκατσε ακριβώς πάνω από το 12!!
Αρα ακόμα ενα
"ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ"!!

Ααα, να μην ξεχάσω, του εριξα φως με δυνατό φακό, το lume του ειναι πράσινο στο 99% των περιπτώσεων. Μόνο αν το γειρεις και το δεις υπο καποια γωνία, φαινεται να παιρνει μια πιο γαλαζωπή απόχρωση. Δεν ξερω, ίσως το κρύσταλλο??