.............
Έχω φίλο που ζεί στην Αγγλία κ έχει solar. Δυστυχώς επειδή δεν έχει συχνά ήλιο εκεί το ρολόι του είναι μόνιμα στο Μ.Προσπαθεί με λάμπες αλλα δεν ανεβαίνει η στάθμη του ρολογιού.Περιμένει που κ που να βγεί ήλιος για να γίνει η φόρτιση.
.............
Μάριε, και λοιποί ενδιαφερόμενοι,
εγώ στην Βιέννη, όποτε πήγαινα στα συμβούλια, 3-4 φορές τον χρόνο, άφηνα το ρολόι κάτω από λάμπα ηλιακού φωτός, που είχαν ειδικά για τα φυτά εσωτερικού χώρου που είχαν στα κεντρικά γραφεία. Εκεί, που να ζήσει φυτό σε εξωτερικό χώρο.

Μιλάω πάντα για το CITIZEN, που απέκτησα το 2003, που δεν έχει όμως ένδειξη φόρτισης που θα μπορούσε να πιστοποιήσει πιθανό κέρδος σε φόρτιση. Απλώς, λόγω γνώσης, θεωρούσα ότι ............κακό δεν κάνει.

Επίσης, παλαιότερα, όταν ακόμα δούλευα σχεδιαστήριο, είχαμε κάτι ειδικές λάμπες, μπλέ, που θεωρητικά, προσομοίαζαν το ηλιακό φως, για την σωστή απόδοση χρωμάτων, κλπ.
Πραγματικά με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν αντιδρούν σε άλλες πηγές.
Και σέβομαι και την εμπλοκή σου, αλλά και τις γνώσεις σου.
Ομως, σαν τρελλός επιστήμονας,

θα έπαιρνα μια κυψέλη, και θα την συνέδεα με ένα πολύμετρο, και θα την εξέθετα σε όλες τις πιθανές πηγές, και θα κατέγραφα τις εξόδους.
Αλλά, δεν έχω τέτοιες κυψέλες

Κάποιος, αντιστοίχως παλαβός, μπορεί να κάνει τα πειράματα ? Ετσι για το γούστο.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.