Να πω οτι ο μισθοφορος ειναι -δε θα λεγα φιλος - αρκετα γνωστος μου. (ΦΙλος κολλητου μου για την ακριβεια και εχουμε βγει παρεα η εχουμε βρεθει σε σπιτι πολλες φορες).
Καλο παιδι στην παρεα, λιγο μεγαλοπιασμενος επειδη εχει μαγαζια κτλ. Και στην πραγματικοτητα ειναι επιχειρηματιας, εχει 2 καφε, ενα μεζεδοπωλειο κτλ, ολα παν καλα (χολαργο και αγια παρασκευη).
Μαλιστα ηταν συνιδιοκτητης και στο μαγαζι που παμε στο Χολαργο για τις ρολογο-συναθροισεις μας, πριν τα σπασουν με τους υπολοιπους και το αφησουν.
Επειδη ειχε κανει καταδρομεας στο στρατο, καποια στιγμη ο πρωην εκπαιδευτης του (που πλεον ηταν υπευθυνος ασφαλειας σε εμπορικα πλοια) τον πηρε για την ομαδα ενοπλων security στο πλοιο που ηταν, γιατι ειναι απ αυτα που κανουν δρομολογια κοντα στην Αφρικη και δεχονται επιθεσεις απο πειρατες κτλ. Εξου και η παραγωγη, για την τηλεθεαση του κολλησε το "μισθοφορος" , παροτι ο ιδιος δεν το ηθελε, αλλα ηταν πιο πιασαρικο.
Ο δε μανατζερ ραγκμπι, απο φιλο μου που ειναι παιχτης στην ομαδα του παναθηναικου και ηταν στην ολυμπιακη ομαδα ραγκμπι (ναι ,ειχαμε τετοια) ηταν απλως βυσμα ΝΔ και τον χωσανε εκει για να παιρνει τον παχυλο μισθο. Ειχε να πει τα χειροτερα για το ποιον του -επαγγελματιας κομματοσκυλο. Εχει τοση σχεση με το ραγκμπι, οσο εχω εγω με το curling.