0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελβετικό ρολόι από την Βienne, η Εταιρεία που το παρήγαγε ονομάζεται Arbu Watch - Rumanel Watch Factory SA.
Παράθεση από: vc222 στις Απρίλιος 22, 2020, 01:05:43 πμΕλβετικό ρολόι από την Βienne, η Εταιρεία που το παρήγαγε ονομάζεται Arbu Watch - Rumanel Watch Factory SA.Είσαι απίστευτος!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 22, 2020, 01:24:36 πμΠαράθεση από: vc222 στις Απρίλιος 22, 2020, 01:05:43 πμΕλβετικό ρολόι από την Βienne, η Εταιρεία που το παρήγαγε ονομάζεται Arbu Watch - Rumanel Watch Factory SA.Είσαι απίστευτος!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πως μας πετσόκοψε έτσι ρε Νίκο...?!
καλησπέρα μου εδωσε ο πατερας μου ενα ρολοι (VENOUSS - οχι Venus) που του ειχε δωσει ο πατερας του και προσπαθουμε να μαθουμε περισσότερα.Το πηγα σε εναν τοπικο ρολογα και μου λεει δεν εχει καποια αξια. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχει ενα εμβλημα πισω με 2 ελεφαντες (κατι σαν οικόσημο).Αν καταλαβαίνετε κατι περισσότερο εσεις οι ειδικοί Photos attached :https://postimg.cc/gallery/tgM8yS1