Αν το θέμα είναι για ρολόγια...
Το βρήκα λοιπόν.
Έφαγα το σπίτι, άνοιξα κούτες από δω κούτες από κει και μετά μου δίνει η σύζυγος ένα κουτί και μου λέει "τι ψάχνεις; Δες μήπως είναι εδώ."
Και το βρήκα. Και τη μΕ λέει η γυναίκα; "Αν μού 'χες πει τι ψάχνεις θα σου έλεγα ότι μάλλον είναι σε αυτό το κουτί".
Γυναίκες ρ.π.μ.
Λοιπόν... 1995 Αύγουστος. Τριτοετής φοιτητής. Θερινή απασχόληση στα πλαίσια εκπαίδευσης μέσω του πανεπιστημίου.
Βόλτες σε όλο το κέντρο της πόλης από Λ. Πύργο μέχρι Βαρδάρη. Κάθε μέρα. Μας έτρωγε η δουλειά όπως καταλάβατε.
Φαίνεται από τότε ότι είχα μέσα στο αίμα μου την πεποίθηση ότι τα λεφτά πρέπει να τρώγονται ζεστά, και μόλις έπιασα τα πρώτα μου χρήματα πήγα και τα ακούμπησα σε κάποιον κοσμηματοπώλη ή ρολογάδικο δεν θυμάμαι. Το ποσό... Έχω πια χάσει τελείως την αίσθηση των δραχμών και δεν θυμάμαι ούτε πόσα είχα πληρώσει. 35.000... 38.000... 40... Δεν θυμάμαι. Ίσως κάπου εκεί.
Τότε δεν είχα ιδέα από ρολόγια. Ήξερα 5-6 μάρκες και τίποτε άλλο. Rolex, Omega, Seiko, Casio, Citizen και την Tag Heuer που δεν μπορούσα να το προφέρω σχεδόν.
Διάλεξα αυτό που μου άρεσε στο μάτι.
Τότε δεν είχα ιδέα ούτε για μηχανικά ή αυτόματα ή μπαταρίες ή κομπλικέισα! Ούτε για Oyster bracelet ούτε για τζούμπιλια.
Το είδα, με εντυπωσίασε, κουδούνισα το ρευστό στην τσέπη κι αυτό ήταν.
Θυμάμαι όμως την αίσθηση. Όταν το φορούσα. Πόσο χαρούμενος ήταν ο μικρός Παναγιωτάκης!!! Καμάρωνα σα το γύφτικο σκεπάρνι.
Και τώρα που το βρήκα, το ίδιο καμαρώνω!!!

Adidas Adventure