Ειναι και έξυπνα και αστεία κι όντως εύστοχα!
Δε σου το Χ..... Ε μπράβο ήθελα να πω! 

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βασικα με το meme generator σου εχει τις εικονες και εσυ βαζεις το κειμενο..
fan του 9gag if you know 
Ένα θα σου πω για το 9gag. Το ανακαλυψα το 2010, όταν ξεκινήσα τα σπίτια Χαλκιδική.
Από κει που μουν Αθήνα και ζωαρα σα φοιτητής, ξαφνικά ένα χωριό που αντε να χε 20 μόνιμους κατοίκους, δεν είχε ακόμη σύνδεση με ίντερνετ και δεν είχα και αυτοκίνητο. Παράνοια. Τι να μας πει κι η καραντίνα, αυτό με πήγε κάνα 3μηνο...
Έτσι, εκτός από ταινίες, ήθελα κάτι ελαφρύ (όχι γιουτιουμπ) για να μη μου τρώει τα μβ και στις άπειρες ώρες βαρεμάρας και παράνοιας, το ανακάλυψα...
Είχα "καταφέρει" μέσα σε λίγες μέρες να έχω διαβάσει όλα τα ποστ, άλλωστε τοτε ήταν πιο λίγα και μόνο memes (αυτά τα κλασικά τρολοφατσακια) , δεν υποστηρίζε ακόμη gif, video etc.
Συγνώμη δεν το κατάλαβα. Έφτιαχνες σπίτια στη Χαλκιδική? Και τι καταφερες ακριβώς με λίγα mb?
Έχρισε ο εργολάβος κάποια σπίτια που έχω τώρα ως ενοικιαζομενα. Είχε ήδη παραδόσεις 1, που εμένα, και είχα ανέβει και για να επιβλέπω λίγο, αλλά και για να ξεκινήσω τη χαρτουρα, άδειες έναρξη, εφοριες-δημο-υπηρεσιες, επαφές με πρακτορεία κτλ. Απλά επειδή η περιοχή ήταν αγροτική καθαρά παλιά, είχε μηδενικές υποδομές, οπότε ούτε ίντερνετ. Με τα μηνιαία μου μβ απλά χάζευα ίντερνετ, διάβαζα διαφορά. Δεν φτουραγαν για βίντεο. Μετά άρχισα να βρίσκω παλιές παρέες κι έστρωσε η φάση