Αποστολέας Θέμα: Casio G-Shock experts  (Αναγνώστηκε 12607 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
Απ: Casio G-Shock experts
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 23, 2020, 10:34:08 πμ »
Μάριε διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά υπάρχει GW-5000 που είναι παρόμοιο και βγαίνει από Ιαπωνία.
Πολύ σωστά. Το παρόμοιο είναι σχετικό. Μοιάζει σε εμφάνιση με το 5610 αλλά οι διαφορές τους είναι ότι το 5000 έχει μεταλλική κάσα κ βιδωτο καπάκι. Κ φυσικά όπως είπες κατασκευάζεται στην Ιαπωνία κ βγήκε για την εγχώρια αγορά. Βγαίνει από το 2009 κ η τιμή του τώρα έχει πέσει αρκετά.

Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 23, 2020, 10:38:05 πμ »
 Άρα για να καταλάβω για δύο ίδια μοντέλα ακριβώς που  παράγεται σε δύο διαφορετικές χώρες ισχύουν πλέον τα ίδια standards?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 23, 2020, 10:45:11 πμ »
Άρα για να καταλάβω για δύο ίδια μοντέλα ακριβώς που  παράγεται σε δύο διαφορετικές χώρες ισχύουν πλέον τα ίδια standards?
Ακριβώς! Αυτό εξήγησα παραπάνω με το παράδειγμα του 5600.Το μοντέλο αυτό όπως κ πολλά άλλα έχει βγει κ από Κινα (όχι πια) κ Ταϊλάνδη. Είναι ίδια! Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με διαφορά ποιότητας. Οι προδιαγραφές έρχονται από Ιαπωνία κ τηρούνται επακριβώς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 23, 2020, 10:45:56 πμ »
understood!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 23, 2020, 10:49:57 πμ »
Από διαφορετικά εργοστάσια.
Πανομοιότυπα.
Casio G-Shock DW-5600E

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 23, 2020, 10:53:33 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 23, 2020, 11:25:58 πμ »
Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιο Casio είναι αυθεντικό ή μια καλή απομίμηση; Υπάρχει κάποιο online αρχείο με κάποιο σειριακό ή κάποια ένδειξη σαν το CASIo του F91 στα αλλά;

Επίσης, βλέπω κάποιες αγγελίες για solar και λένε οι πωλητές "χρειάζεται μπαταρία". Μπορούμε να βρούμε την εργοστασιακή επαναφορτιζόμενη και να το αλλάξουμε μόνοι μας ή πάει Casio μόνο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 23, 2020, 11:34:33 πμ »
Να προτιμάτε αγορά από εδώ κ όχι από το εξωτερικό. Εκτός βέβαια αν ο ξένος πωλητής έχει θετικά σχόλια κ δέχεται επιστροφή του προϊόντος. Δεν υπάρχει κάποιο αρχείο για την αυθεντικότητα ενός Casio.Συνήθως η μαϊμού κάνει μπαμ κ το καταλαβαίνεις. Πολλοί όμως βάζουν λάθος φωτο με το αυθεντικό ρολόι κ μπορεί σου στείλουν fake. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει κ έχει ενδοιασμούς ελεύθερα να με ρωτήσει κ θα τον βοηθήσω.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 23, 2020, 11:46:53 πμ »
Τα solars δεν χαλάνε τόσο γρήγορα. Έχω μοντέλο του 1980 κ άλλαξα την μπαταρία μετά από 20 χρόνια. Αυτό που χρειάζονται είναι φώς. Ο πωλητής που λέει ότι θέλει μπαταρία είναι άκυρος. Αν το αφήσει 2-3 μέρες έξω στον ήλιο θα επανέλθει. Αν χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία θα πάει στην Casio. Από τα καινούρια δεν έχω ανοίξει κάποιο. Δεν έχει χρειαστεί. Το παλιό όμως που έχω του '80 του έχω βάλει κανονική μπαταρία 1.5 V κ δουλεύει. Η αυθεντική που είχε δεν βγαίνει πλέον δυστυχώς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Kostisdls

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 23, 2020, 21:57:42 μμ »
Ύστερα από ανάγνωση του θέματος για μη λήψη σήματος από Πάτρα ενός μέλους αποφασισα να το αφήσω μιας κ έχω το απλό αλλά ίδιο σε εμφάνιση φοβούμενος τις πολλές ρυθμίσεις (όπως κ στο seiko premier μου) κ να πάω σε αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ σε εμφάνιση κ έχει τις βασικές λειτουργίες μόνο. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία που θέλει αλλαγή ανά 2,5 χρόνια. Κάτι σε Solar δν βρήκα που να μου αρέσει πέραν κάποιων που κοστίζουν 600+ευρώ κ απλά χρειάζομαι ένα ρολόι για την δουλειά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 23, 2020, 22:03:06 μμ »
Ύστερα από ανάγνωση του θέματος για μη λήψη σήματος από Πάτρα ενός μέλους αποφασισα να το αφήσω μιας κ έχω το απλό αλλά ίδιο σε εμφάνιση φοβούμενος τις πολλές ρυθμίσεις (όπως κ στο seiko premier μου) κ να πάω σε αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ σε εμφάνιση κ έχει τις βασικές λειτουργίες μόνο. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία που θέλει αλλαγή ανά 2,5 χρόνια. Κάτι σε Solar δν βρήκα που να μου αρέσει πέραν κάποιων που κοστίζουν 600+ευρώ κ απλά χρειάζομαι ένα ρολόι για την δουλειά.

Αυτό θα σε καλύψει!!
Κρατάει και παραπάνω η μπαταρία!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 23, 2020, 22:04:07 μμ »
Τα solars δεν χαλάνε τόσο γρήγορα. Έχω μοντέλο του 1980 κ άλλαξα την μπαταρία μετά από 20 χρόνια. Αυτό που χρειάζονται είναι φώς. Ο πωλητής που λέει ότι θέλει μπαταρία είναι άκυρος. Αν το αφήσει 2-3 μέρες έξω στον ήλιο θα επανέλθει. Αν χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία θα πάει στην Casio. Από τα καινούρια δεν έχω ανοίξει κάποιο. Δεν έχει χρειαστεί. Το παλιό όμως που έχω του '80 του έχω βάλει κανονική μπαταρία 1.5 V κ δουλεύει. Η αυθεντική που είχε δεν βγαίνει πλέον δυστυχώς.

Μάριε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για τις δυο απορίες μου.
Χτύπησα μια δημοπρασία γιατί έληγε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή οπότε περιμένουμε. Όταν έρθει θα το ποστάρω να μου πεις γνώμη. Δεν λέω ακόμα τι κι πως αλλά αν βγει κανονικό θα μιλάμε για την ευκαιρία της χρονιάς (νομίζω). Αν όχι, ας είναι καλά το PayPal.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 23, 2020, 22:05:31 μμ »

Χτύπησα μια δημοπρασία γιατί έληγε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή οπότε περιμένουμε. Όταν έρθει θα το ποστάρω να μου πεις γνώμη. Δεν λέω ακόμα τι κι πως αλλά αν βγει κανονικό θα μιλάμε για την ευκαιρία της χρονιάς (νομίζω). Αν όχι, ας είναι καλά το PayPal.

Ωραία ωραία!! Για να δούμε για να δούμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Kostisdls

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 23, 2020, 22:06:17 μμ »

Καλή τύχη!!!! Μακαρι να είναι αυτό που περιμένεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 23, 2020, 22:10:19 μμ »
Μυρίζομαι ηλιακό που δεν ανάβει...άντε με το καλό να έρθει κ εδώ είμαστε! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions