Αποστολέας Θέμα: Κορωνοϊός  (Αναγνώστηκε 67767 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Κορωνοϊός
« Απάντηση #420 στις: Απρίλιος 05, 2020, 18:34:51 μμ »
Τελικά μήπως δεν κάνουν καθόλου τεστ απλά και μόνο για να μην υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα?
Έτσι για να έχουμε κάτι να καυχιομαστε βρε αδερφέ?

Αηδία κατάντησε το όλο σύστημα. Ευθύνες μόνο στον κόσμο επιρρίπτουν και εκείνοι δεν κάνουν τίποτα.

Αν θα πεθάνεις η όχι είναι μόνο θέμα τύχης και τίποτα άλλο.

Εκτιμώ οτι  οι επίσημες αρχές όλων των χωρών χειραγωγούν κατά το δοκούν τα νούμερα ΚΑΙ για ψυχολογικούς λόγους του κοινού.
Το ποσοστό χειραγώγησης φυσικά εξαρτάται από τους πολιτικούς εκάστης χώρας, αλλά είναι άδικο νομίζω να λέμε οτι αυτό συμβαίνει μόνο εδώ.
Καλά πάμε σε σχέση με τις περισσότερες χώρες, η αντιπολίτευση στην Ελλάδα (πάντα όμως) είναι με το πιστόλι στο χέρι, αν κάτι δεν κολλούσε θα γινόταν της Ουχάν.

Καλά, ειλικρινά υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί τις ανακοινώσεις ?  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Απρίλιος 05, 2020, 18:37:35 μμ »
Τελικά μήπως δεν κάνουν καθόλου τεστ απλά και μόνο για να μην υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα?

Αηδία κατάντησε το όλο σύστημα. Ευθύνες μόνο στον κόσμο επιρρίπτουν και εκείνοι δεν κάνουν τίποτα.

Εκτιμώ οτι  οι επίσημες αρχές όλων των χωρών χειραγωγούν κατά το δοκούν τα νούμερα ΚΑΙ για ψυχολογικούς λόγους του κοινού.
Το ποσοστό χειραγώγησης φυσικά εξαρτάται από τους πολιτικούς εκάστης χώρας, αλλά είναι άδικο νομίζω να λέμε οτι αυτό συμβαίνει μόνο εδώ.
Καλά πάμε σε σχέση με τις περισσότερες χώρες, η αντιπολίτευση στην Ελλάδα (πάντα όμως) είναι με το πιστόλι στο χέρι, αν κάτι δεν κολλούσε θα γινόταν της Ουχάν.

Καλά, ειλικρινά υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί τις ανακοινώσεις ?  ???

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sgw

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Απρίλιος 05, 2020, 18:55:24 μμ »
Εγώ, αυτό που παρατηρώ, είναι ότι οι "κυκλοφορούντες" με αυτοκίνητα, κινούνται με σημαντική αύξηση της ταχύτητας, και οι παραβάσεις, κόκκινου φαναριού, μονοδρόμων, είναι πλέον καθημερινότητα. Τουλάχιστον, στην περιοχή που είμαι εγώ.

Βγήκα ποδηλατικώς, και δεν ήξερα από που μου ερχόντουσαν. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ισχύει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Απρίλιος 05, 2020, 18:57:21 μμ »

Τι ακριβώς εννοείς ?  ::)

Εννοώ ότι τεστ δεν κάνουν καθόλου. Εκτός και αν είσαι για εισαγωγή σε νοσοκομείο ή εντατική. Τακτική η οποία είναι λανθασμένη.

Και πως βγάζεις στατιστικά στοιχεία εφόσον δεν γνωρίζεις ούτε στο ελάχιστο τον αριθμό των κρουσμάτων?

Και πως προστατεύεις την κοινωνία από τους ασυμπτωματικους?

Θα έπρεπε να γίνονται περισσότερα τεστ ώστε να γνωρίζει κάποιος αν είναι ασθενής ή όχι και ανάλογα να συμπεριφέρεται. Αν δεν γνωρίζεις ή αν είσαι ασυμπτωματικός πως είναι δυνατόν να προστατευτείς σωστά και να προστατεύσεις τους υπόλοιπους?

Δηλαδή όποιος έχει ένα βήχα και δέκατα φεύγει από το σπίτι του και πάει ξενοδοχείο για να προστατεύσει την οικογένεια του? Ή μήπως παίρνει την δουλειά του (ιδιωτικός τομέας) και τους λέει ότι θα κάτσει δύο - τρείς εβδομάδες σπίτι γιατί μπορεί και να έχει τον ιό?

Εγώ πριν αρκετές μέρες (στις αρχές του όλου θέματος) αρρώστησα σοβαρά με όλα τα συμπτώματα του ιού. Πήρα τηλ στον εοδυ και βέβαια με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Μίλησα με γιατρό και μου έδωσε κάποιες τηλεοδηγιες αφού ούτε αυτοί έρχονται σπίτι ούτε σε δέχονται στο ιατρείο. Οι μέρες περνούσαν και είχα φτάσει να έχω 40 πυρετό για 6 μέρες και το κρύωμα (?) να κατεβαίνει προς τα κάτω.

Πάλι παίρνω τον εοδυ και παρόλο που τους είπα ότι άρχισαν και κάποιες δύσπνοιες πάλι με έγραψαν πανηγυρικά λέγοντας μου ότι δεν μου δικαιολογούν να πάω σε νοσοκομείο ούτε να κάνω εξέταση για τον ιο γιατί δεν έχω ταξιδέψει ούτε έχω έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Δηλαδή να με είχε κολλήσει ασυμπτωματικός ή κάποιος που δεν το ήξερε δεν υπήρχε πιθανότητα.
Μιλάω πάλι με γιατρό και ξεκινάω αντιβιωσεις και αντιικό στα τυφλά.
Μην τα πολυλογω 8 μέρες ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Θέμα τύχης ήταν που δεν είμαι ηλικιωμένος γιατί από οτι μου είπε ο γιατρός ότι και αν ήταν αυτό που είχα, αν ήμουν μεγάλος το μόνο που θα είχα προλάβει θα ήταν να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο παρά τις εντολές τους και θα αναγκάζονταν να με διασωληνωσουν και μετά θα σταύρωναν τα χέρια να μην πεθάνω. Αλλά και να πέθαινα απλά θα το έριχναν στην ηλικία και τυχόντα υποκείμενα νοσήματα.

Ότι είπε ένα παλικάρι πριν κάποιες σελίδες ότι αυτό που κάνουν είναι ένα μεγαλοπρεπές ΤΙΠΟΤΑ.

Τα παλαμάκια τους έλειπαν μόνο για την "δουλειά" που κάνουν.

Και να σημειώσω ότι δεν είμαι από αυτούς που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού ούτε από αυτούς που δεν πειθαρχησαν στα μέτρα.

Τα στοιχεία δεν έχει νόημα να τα πιστέψω η να τα αμφισβητήσω γιατί κανείς δεν ξέρει ποια είναι αυτά πραγματικά.

Επίσης να σημειώσω ότι γνωστός μου είναι ήδη στην εντατική νοσοκομείου παρά τις εντολές του τηλεφωνικού κέντρου του εοδυ που του έλεγε να μην πάει πουθενά αλλά όταν πήγε μόνος του οι γιατροί του είπαν γιατί τόσες μέρες δεν έχει πάει. Μάλιστα κατηγόρησαν τα παιδιά του για αδιαφορία προς τον πατέρα τους.
Ευτυχώς ο άνθρωπος ήταν τυχερός και την γλυτώνει από οτι λένε. Σίγουρα όχι χάρη στο σύστημα υγείας μας...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Απρίλιος 05, 2020, 19:06:36 μμ »

+1

Αυτό περίπου επισημαίνω παραπάνω με τρόμο:
Δεν υπάρχει Α΄βάθμια φροντίδα , ενώ μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο και μας προτρέπουν να μείνουμε στα σπίτια μας, μέχρι να αυτοϊαθούμε, ή να φτάσουμε στο τελευταίο στάδιο, με το οξυγόνο στο 90%, οπότε θα μας αναλάβουν τα νοσοκομεία αναφοράς, για διασωλήνωση και ...τα περαιτέρω.
Επειδή μάλιστα ο κόσμος κατάλαβε ότι όποιος μπαίνει στις ΜΕΘ  δεν βγαίνει , τις τελευταίες μέρες προσπαθούν όλοι μαζί συντονισμένα να μας πείσουν ότι κάποιοι κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από ΜΕΘ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sgw

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Απρίλιος 05, 2020, 19:13:40 μμ »

+1

Αυτό περίπου επισημαίνω παραπάνω με τρόμο:
Δεν υπάρχει Α΄βάθμια φροντίδα , ενώ μας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο και μας προτρέπουν να μείνουμε στα σπίτια μας, μέχρι να αυτοϊαθούμε, ή να φτάσουμε στο τελευταίο στάδιο, με το οξυγόνο στο 90%, οπότε θα μας αναλάβουν τα νοσοκομεία αναφοράς, για διασωλήνωση και ...τα περαιτέρω.
Επειδή μάλιστα ο κόσμος κατάλαβε ότι όποιος μπαίνει στις ΜΕΘ  δεν βγαίνει , τις τελευταίες μέρες προσπαθούν όλοι μαζί συντονισμένα να μας πείσουν ότι κάποιοι κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από ΜΕΘ.

Δυστυχώς έτσι είναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Απρίλιος 05, 2020, 19:44:04 μμ »

Εννοώ ότι τεστ δεν κάνουν καθόλου. Εκτός και αν είσαι για εισαγωγή σε νοσοκομείο ή εντατική. Τακτική η οποία είναι λανθασμένη.

Και πως βγάζεις στατιστικά στοιχεία εφόσον δεν γνωρίζεις ούτε στο ελάχιστο τον αριθμό των κρουσμάτων?

Θα έπρεπε να γίνονται περισσότερα τεστ ώστε να γνωρίζει κάποιος αν είναι ασθενής ή όχι και ανάλογα να συμπεριφέρεται. Αν δεν γνωρίζεις ή αν είσαι ασυμπτωματικός πως είναι δυνατόν να προστατευτείς σωστά και να προστατεύσεις τους υπόλοιπους?

Δηλαδή όποιος έχει ένα βήχα και δέκατα φεύγει από το σπίτι του και πάει ξενοδοχείο για να προστατεύσει την οικογένεια του? Ή μήπως παίρνει την δουλειά του (ιδιωτικός τομέας) και τους λέει ότι θα κάτσει δύο - τρείς εβδομάδες σπίτι γιατί μπορεί και να έχει τον ιό?

Εγώ πριν αρκετές μέρες (στις αρχές του όλου θέματος) αρρώστησα σοβαρά με όλα τα συμπτώματα του ιού. Πήρα τηλ στον εοδυ και βέβαια με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Μίλησα με γιατρό και μου έδωσε κάποιες τηλεοδηγιες αφού ούτε αυτοί έρχονται σπίτι ούτε σε δέχονται στο ιατρείο. Οι μέρες περνούσαν και είχα φτάσει να έχω 40 πυρετό για 6 μέρες και το κρύωμα (?) να κατεβαίνει προς τα κάτω.

Πάλι παίρνω τον εοδυ και παρόλο που τους είπα ότι άρχισαν και κάποιες δύσπνοιες πάλι με έγραψαν πανηγυρικά λέγοντας μου ότι δεν μου δικαιολογούν να πάω σε νοσοκομείο ούτε να κάνω εξέταση για τον ιο γιατί δεν έχω ταξιδέψει ούτε έχω έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Δηλαδή να με είχε κολλήσει ασυμπτωματικός ή κάποιος που δεν το ήξερε δεν υπήρχε πιθανότητα.
Θέμα τύχης ήταν που δεν είμαι ηλικιωμένος γιατί από οτι μου είπε ο γιατρός ότι και αν ήταν αυτό που είχα, αν ήμουν μεγάλος το μόνο που θα είχα προλάβει θα ήταν να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο παρά τις εντολές τους και θα αναγκάζονταν να με διασωληνωσουν και μετά θα σταύρωναν τα χέρια να μην πεθάνω. Αλλά και να πέθαινα απλά θα το έριχναν στην ηλικία και τυχόντα υποκείμενα νοσήματα.

Ότι είπε ένα παλικάρι πριν κάποιες σελίδες ότι αυτό που κάνουν είναι ένα μεγαλοπρεπές ΤΙΠΟΤΑ.

Και να σημειώσω ότι δεν είμαι από αυτούς που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού ούτε από αυτούς που δεν πειθαρχησαν στα μέτρα.

Τα στοιχεία δεν έχει νόημα να τα πιστέψω η να τα αμφισβητήσω γιατί κανείς δεν ξέρει ποια είναι αυτά πραγματικά.

Επίσης να σημειώσω ότι γνωστός μου είναι ήδη στην εντατική νοσοκομείου παρά τις εντολές του τηλεφωνικού κέντρου του εοδυ που του έλεγε να μην πάει πουθενά αλλά όταν πήγε μόνος του οι γιατροί του είπαν γιατί τόσες μέρες δεν έχει πάει. Μάλιστα κατηγόρησαν τα παιδιά του για αδιαφορία προς τον πατέρα τους.
Ευτυχώς ο άνθρωπος ήταν τυχερός και την γλυτώνει από οτι λένε. Σίγουρα όχι χάρη στο σύστημα υγείας μας...

Ακούω αυτά που λές. Δεν αμφισβητώ. Αλλά, αν ήταν τόσα τα θύματα, δεν θα τους είχαν κράξει οι εμπλεκόμενοι ιατροί / νοσηλευτές / αντιπολίτευση ( Sic ! ), μη φιλικά μέσα ?

Θεωρείς, ότι θα έπρεπε, να ελέγχονται όλοι όσοι πχ πάνε S/M, στο περίπτερο, στον φούρνο, βόλτα τον σκύλο ?

Θεωρώ, από τις κοινές πληροφορίες που ο καθένας μας έχει πρόσβαση, ότι προλάβαμε και περιορίσαμε την εξάπλωση σε σημείο που θα ήταν ανεξέλεγκτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θύματα. Αλλά, πας πχ θύματα ανα / 1000-άδα πληθυσμού.

Το ότι "χάθηκαν" πχ 500, σε στρατόπεδο των 500, είναι ολική καταστροφή, σε πληθυσμό 10.000.000 έιναι "μη σημαντικό".

Αλλά αυτά, είναι αριθμοί. Δεν είναι υπάρξεις / οικογένεια / κοινωνία. Οι συγγενείς και οι φίλοι.

Και ο περιορισμός, αυτό επιχειρεί να αποτρέψει. Την ανεξέλεγκτη διάδοση μιας "κατάρας", για την οποία ακόμα δεν έχουν ξεκάθαρο τρόπο ενέργειας / επιπτώσεις / αντίμετρα.

Εχω περιοριστεί, και η οικογένεια, με σεβασμό στην κοινωνία, και ενοχλούμαι με τους ................."μάγκες".

Από την άλλη, έχω εκφράσει τις ανησυχίες μου, όπως και τον προβληματισμό μου, στις συνέπειες του εγκλεισμού στις συμπεριφορές.

Και υπεράνω όλων, για τις οικονομικές επιπτώσεις.

Αλλά, άλλος τρόπος υπήρχε ?  ::)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Απρίλιος 05, 2020, 19:44:27 μμ »
Εάν οι αριθμοί των νεκρών δεν χειραγωγούνται σε υψηλό ποσοστό (αλήθεια μπορεί κάποιος από εμάς να το πει υπεύθυνα;), τότε πάμε πολύ καλά. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι άλλη παράμετρος. Σε κάθε περίπτωση όμως το μόνο που δεν ξέρουμε είναι το πόσο θα διαρκέσουν τα μέτρα.
Είναι βασικό να κατανοήσουμε οτι η Χώρα δεν μπορεί να μπει σε κλίβανο, δεν είμαστε καν σε ολική καραντίνα αλλά σε μέτρα περιορισμού κίνησης. Ούτε είναι δυνατόν να νομίζουμε οτι αποτελούν πανάκεια τα τεστ ανίχνευσης, απλά ένα μέτρο στην φαρέτρα είναι.
Η κοινωνία μπορεί να προστατευθεί με προληπτικά μέτρα επαρκώς (ποτέ απόλυτα) από τους ασυμπτωματικού και τους ελαφρά νοσούντες με σειρά μέτρων, όπως με τον περιορισμό της κοινωνικότητας, με την τήρηση της υγιεινής, με την επιβολή τοπικής καραντίνας, με την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και άλλα Π-Ρ-Ο-Λ-Η-Τ-Ι-Κ-Α μέτρα.
Κανείς δεν ισχυρίζεται οτι το σύστημα υγείας της Χώρας είναι το καλύτερο του κόσμου, χρόνο κερδίζουμε για να οργανωθούμε περισσότερο, μην εστιάζετε στην περιπτωσιολογία και μην πανικοβάλλεστε.
Υπομονή, θα περάσει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:03:00 μμ »

Ακούω αυτά που λές. Δεν αμφισβητώ. Αλλά, αν ήταν τόσα τα θύματα, δεν θα τους είχαν κράξει οι εμπλεκόμενοι ιατροί / νοσηλευτές / αντιπολίτευση ( Sic ! ), μη φιλικά μέσα ?

Θεωρείς, ότι θα έπρεπε, να ελέγχονται όλοι όσοι πχ πάνε S/M, στο περίπτερο, στον φούρνο, βόλτα τον σκύλο ?

Θεωρώ, από τις κοινές πληροφορίες που ο καθένας μας έχει πρόσβαση, ότι προλάβαμε και περιορίσαμε την εξάπλωση σε σημείο που θα ήταν ανεξέλεγκτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θύματα. Αλλά, πας πχ θύματα ανα / 1000-άδα πληθυσμού.

Το ότι "χάθηκαν" πχ 500, σε στρατόπεδο των 500, είναι ολική καταστροφή, σε πληθυσμό 10.000.000 έιναι "μη σημαντικό".

Αλλά αυτά, είναι αριθμοί. Δεν είναι υπάρξεις / οικογένεια / κοινωνία. Οι συγγενείς και οι φίλοι.

Και ο περιορισμός, αυτό επιχειρεί να αποτρέψει. Την ανεξέλεγκτη διάδοση μιας "κατάρας", για την οποία ακόμα δεν έχουν ξεκάθαρο τρόπο ενέργειας / επιπτώσεις / αντίμετρα.

Εχω περιοριστεί, και η οικογένεια, με σεβασμό στην κοινωνία, και ενοχλούμαι με τους ................."μάγκες".

Από την άλλη, έχω εκφράσει τις ανησυχίες μου, όπως και τον προβληματισμό μου, στις συνέπειες του εγκλεισμού στις συμπεριφορές.

Και υπεράνω όλων, για τις οικονομικές επιπτώσεις.

Αλλά, άλλος τρόπος υπήρχε ?  ::)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:07:09 μμ »
Κορωνοϊός στην Ιταλία: Μειώνεται ο ρυθμός θανάτων και νέων κρουσμάτων ανά ημέρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:08:19 μμ »
Άρα έφτασε μάλλον στην κορύφωση του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pasas21

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:11:59 μμ »
Εγώ θα πάω ένα μπράβο σε αυτούς που έχουν χειριστεί  την επιδημία στην Ελλάδα. Δε γνωρίζω από επιδημίες και λοιμώξεις . και κρούσματα. Βλέπω και κρίνω τον αριθμό των νεκρών σε μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ένας αριθμός που δεν αμφισβητείται. Εκ του αποτελέσματος αυτό που κάνουν λειτουργεί . Πραγματικά μέχρι τώρα συγχαρητήρια από μένα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:13:03 μμ »
Καταρχάς ξεκαθάρισα ότι και εγώ έχω πειθαρχήσει με τα μέτρα γιατί και εγώ πιστεύω ότι είναι απαραίτητα για τον περιορισμό του ιού. Άλλος τρόπος για τον περιορισμό της νόσου δεν υπάρχει.

Υπάρχει όμως άλλος τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δεν αμφισβητώ τα νούμερα γιατι δεν ξέρω ποια είναι τα νούμερα. Βέβαια όταν μιλάς για θνησιμότητα μια ασθένειας μιλάς για τον αριθμό των θανάτων σε σχέση με το αριθμό των νοσούντων και όχι των επιβεβαιωμένο κρουσμάτων. Έτσι δεν είναι? Σαν επιστήμονας τι διάολο στοιχεία συλλέγεις και τι άκρη ψάχνεις να βγάλεις όταν δεν έχεις πραγματικά  ιδέα για το μέγεθος της καταστροφής που αντιμετωπίζεις?
Τουλάχιστον αν δεν μπορείς να πιάσεις τους ασυμπτωματικους ας πιάσεις τους νοσούντες σε έναν μεγάλο βαθμό.

Επίσης δεν είπα ότι θα πρέπει να κάνεις τεστ στους πάντες αλλά είναι απαράδεκτο να μην γίνεται σε όσους έχουν συμπτώματα και δη σοβαρά. Θεωρώ γελοίο να χαρίζεις 11 εκατομμύρια στα κανάλια για τις διαφημίσεις του μένω σπίτι, να τριπλασιάζεις τα χρήματα στις ιδιωτικές κλινικές για τις εντατικές και ταυτόχρονα να λες ότι δεν μπορείς να κάνεις τεστ εκεί που πρέπει ελπίζοντας να τους περάσει ανώδυνα στο σπίτι αλλιώς εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Θεό των εντατικών.

Το ότι μένω μέσα και δεν μεταδίδω τον ιό θα δουλευε τέλεια σε μια καθολική απαγορευση ή στον εγκλεισμό όσων ήταν σίγουρα νοσούντες ή φορεις. Σκέψου πόσοι βγαίνοντας έξω με μέτρο και για τις ανάγκες τους και μόνο, μεταδίδουν τον ιό χωρίς να το ξέρουν.

Εδώ η λογική είναι ότι θα νοσήσουν σχεδόν όλοι αλλά σιγά σιγά για να έχουμε κρεβάτια να πεθαίνουν στο νοσοκομείο ή και στο σπίτι τους όπως η κοπέλα που της έλεγαν να μην πάει σε νοσοκομείο και κατέληξε σπίτι της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:15:00 μμ »
Εγώ θα πάω ένα μπράβο σε αυτούς που έχουν χειριστεί  την επιδημία στην Ελλάδα. Δε γνωρίζω από επιδημίες και λοιμώξεις . και κρούσματα. Βλέπω και κρίνω τον αριθμό των νεκρών σε μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ένας αριθμός που δεν αμφισβητείται. Εκ του αποτελέσματος αυτό που κάνουν λειτουργεί . Πραγματικά μέχρι τώρα συγχαρητήρια από μένα

....και από όλους. Πιστεύει κανείς ότι μας δουλεύουν ? Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω τα επιχειρήματα, αν υπάρχει τέτοια υπόνοια.  :o
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Απρίλιος 05, 2020, 20:21:13 μμ »

. Θεωρώ γελοίο να χαρίζεις 11 εκατομμύρια στα κανάλια για τις διαφημίσεις του μένω σπίτι, να τριπλασιάζεις τα χρήματα στις ιδιωτικές κλινικές για τις εντατικές και ταυτόχρονα να λες ότι δεν μπορείς να κάνεις τεστ εκεί που πρέπει ελπίζοντας να τους περάσει ανώδυνα στο σπίτι αλλιώς εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον Θεό των εντατικών.

Συμφωνώ και στα υπόλοιπα που είπες,
Κρατάω αυτό γιατί είναι το πλέον τραγικό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions