0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπρονζε πράσινο ζαφείρι για εμένα παρακαλώ.Καλώς ήρθες Άρη. Υ/Γ αν δείτε κατά καιρούς καρπισιες από τον Άρη θα πέσουν σαγόνια....
Συγνώμη, δεν καταλαβαίνει τι πάει στραβά με την "τροποποίηση" αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας του ρολογιού σκέτου, ούτε λουράκι, ούτε μπρασελέ!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αν έχει κάποιος φωτεινές καρπησιες φωτό και με τα τρία χρώματα ας ποστάρει να δούμε τι γίνεται
Πρόταση για μια ακόμα ψηφοφορία παρακαλώ πολύ!Θα ήθελα να σας ζητήσω να επιλέξετε ποιος θα θέλατε να αναλάβει την επικοινωνία από εδώ και πέρα με την εταιρία...1. oikonikos2. sub503. κάποιος άλλος (πρόταση)Εγώ ψηφίζω το Νο 1 !!!
Παράθεση από: sub50 στις Μάρτιος 11, 2020, 13:47:49 μμΠρόταση για μια ακόμα ψηφοφορία παρακαλώ πολύ!Θα ήθελα να σας ζητήσω να επιλέξετε ποιος θα θέλατε να αναλάβει την επικοινωνία από εδώ και πέρα με την εταιρία...1. oikonikos2. sub503. κάποιος άλλος (πρόταση)Εγώ ψηφίζω το Νο 1 !!! πάω για τσιγάρα έρχομαι........ωχ δε καπνίζω