Αποστολέας Θέμα: PROJECT - ψηφοφορία  (Αναγνώστηκε 18131 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: PROJECT - ψηφοφορία
« Απάντηση #135 στις: Μάρτιος 08, 2020, 12:03:28 μμ »
Παιδιά κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω η είναι ιδέα μου...?!
Έχεις δίκιο.
Οπότε να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου.
Από την αρχή εγώ προσωπικά πρότεινα 2 μοντέλα, τη bronze turtle και το 62MAS, ξεκαθαρίζοντας ότι η δική μου προτίμηση είναι το πρώτο και το θεωρώ πιο ταιριαστό για ένα project. Μάλιστα υπήρχε ενδιαφέρον από πολλούς για τη μπρούτζινη.
Ωστόσο, στη συζήτηση, αμφισβητήθηκε η ποιότητα της μπρούτζινης και αρχίσαμε σιγά σιγά να συζητάμε την ιδέα του 6105.
Και επειδή αναφέρθηκε ότι το έχω εγώ και ένα άλλο μέλος ήδη, ξεκαθάρισα ότι αυτό είναι κάτι που δε θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή σας.
Στη συνέχεια λοιπόν, θεωρήσαμε ως δεδομένο ότι η χελώνα που πρότεινα είναι για τα πανηγύρια και έτσι, στην τελική ψηφοφορία δεν την λάβαμε καν υπόψη και βάλαμε το 6105.
Σήμερα, είδε τυχαία τις παραπάνω φωτογραφίες που έβαλα και προβληματίστηκα αν τελικά είχαμε όλοι πρόβλημα με την ποιότητα της.
Για να μη δημιουργώ περαιτέρω πρόβλημα, σταματώ τη συζήτηση εδώ και απλά αφαιρώ για την ώρα την ψήφο μου.
Το ότι τραβιέμαι από τη ψηφοφορία, δε σημαίνει ότι δε θα υποστηρίξω το project (είτε τελικά συμμετέχω είτε όχι) και την όποια επικοινωνία είχα με την εταιρία.
Έτσι κι αλλιώς συνεχώς ενημερώνω και παίρνω τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου για κάθε κίνηση με τη Heimdallr.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μάρτιος 08, 2020, 12:04:01 μμ »
Θέτε να βάλω ψηφοφορία bronze χελώνα και 62 mas?
Ότι θέτε.
San Martin undone και κάποιες άλλες εταιρείες που θα δέχονταν να κάνουν πρότζεκτ απορρίφθηκαν λόγω κόστους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος ftir

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μάρτιος 08, 2020, 12:23:38 μμ »
Στο νήμα που χάθηκε, έγραψα πως ειναι για τους παραπάνω λόγους πιθανό, η bronze έκδοση της χελώνας του heimdallr, (ή νταλάρας για εύκολη αναφορά) να φαίνεται ευτελης και κοινώς, για τα πανηγύρια, ενδεχόμενο που  δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του project μας.

Έτσι προτάθηκε να εξεταστεί η χαλκινη χελώνα του SAN MARTIN, η οποία αποκλείστηκε λογω κόστους και τελωνείων.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Άρα, για να καταλάβω, σε ξαναρωτάω κι εδώ. Τα δύο παραπάνω λινκ που έβαλα που δείχνουν 2 πατιναρισμένες χελώνες (και που όντως γίνεται σημείωση για τα υλικά που λες) εσύ, με την εμπειρία που έχεις, τα θεωρείς για τα πανηγύρια.
Μη με παρεξηγείς, προσπαθώ να καταλάβω, γιατί εμένα, στις φωτογραφίες, και μου άρεσαν πολύ και μια χαρά ομοιόμορφα δείχνουν στα μάτια μου.
Ξαναλέω, έπεσα τυχαία επάνω τους σήμερα το πρωί ψάχνοντας φωτογραφίες από τα δύο που έχουμε στην ψηφοφορία.
Βασίλη μου, συμπάθα με μα, δεν είδα τους συνδέσμους που πρότεινες γιατί μπορεί να έχουν γίνει χίλιες δύο παρεμβάσεις και το τελικό αποτέλεσμα όντως να είναι αποδεκτό.

Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι πως το προϊόν του heimdallr όπως διατίθεται για αγορά είναι αρκετά πιθανό, κατά την προσωπική μου εκτίμηση και εμπειρία πάντα, να μας απογοητεύσει οικτρά.

Εχω επιφυλάξεις και για την αντίστοιχη του san martin, αφού δεν εξηγεί ευθαρσώς ποια ακριβώς μέρη του ρολογιού ειναι τελικά κράμα χαλκού - κασσίτερου

Εφόσον με ρωτάς λοιπόν προσωπικά, για τη bronze heimdallr turtle ειμαι σίγουρα ΟΧΙ, για την bronze turtle του san martin μαλλον ναι (με ερωτηματικό) για το 62 που επιλέχθηκε ΝΑΙ

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Φώτης (Αλούπης)

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μάρτιος 08, 2020, 12:29:24 μμ »
Κατάλαβα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μάρτιος 08, 2020, 12:36:07 μμ »
Νομίζω ότι η επιλογή του 62 από τους περισσότερους μέχρι στιγμής είναι απόλυτα δικαιολογημενη. Ρολόι για όλους τους καρπούς ανεξαρτήτως μεγέθους και με τεράστια ποικιλία επιλογών straps. Σε ότι αφορά τα μπρούτζινα νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις απογοητευουν τους ιδιοκτήτες αλλά και λόγω κράματος μπορούν να γίνουν ολίγον "πανηγύρια"... Πιστεύω ότι με καλή διάθεση θα επιλεγεί τελικά αυτό που θέλουν οι περισσότεροι!
Εγώ συμμετέχω σε κάθε περίπτωση όπως ξαναείπα!
Φιλικά,
Νίκος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Μάρτιος 08, 2020, 12:49:43 μμ »
Χαθήκανε όλα τα ποστ που είχανε γίνει πριν το χακαρισμα/επίθεση, οπότε αυτά που είχαν συζητηθεί δεν υπάρχουν..
Είχαμε μιλήσει και για το μπάτζετ και για τεχνικά θέματα.
Προσωπικά ότι θέλετε εγώ είμαι μέσα σε όλα.
Το πρότζεκτ το πρότεινα για να βγει κάτι ωραίο να καμαρώνουμε όλοι που είμαστε μέρος αυτής της κοινής ιδέας/ ομάδας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Μάρτιος 08, 2020, 13:04:55 μμ »
 Όταν πρότεινα την μπρούτζινη, δεν είχα στο μυαλό μου να την πάρω και να της αλλάξω τα φώτα στα πειράματα. Δεν έχω την εμπειρία να το κάνω, ούτε και με ενδιέφερε για ένα ρολόι αναμνηστικό του φόρουμ μας.
Το σκεπτικό μου ήταν ότι θα έχουμε ένα ρολόι που θα κρατήσουμε για χρόνια και θα το φοράμε και σε θάλασσες και παντού χωρίς φόβο. Έτσι, λόγω του μπρούτζου, θα παλιώσει σιγά σιγά, χωρίς κάτι υπερβολικό και θα είναι κάτι πιο ιδιαίτερο.
Προφανώς, όσοι έχουν ασχοληθεί με επέμβαση πάνω στο μπρούτζινο έχουν αλλά πράγματα που τους απασχολούν περισσότερο. Είναι κατανοητό. Απλά εμένα δε με ενδιαφέρει για το συγκεκριμένο ρολόι.
Εγώ απλά δεν συμφωνώ ότι δεν μπήκε αρχικά και αυτό στην ψηφοφορία μαζί με τα άλλα. Και φυσικά φταίω κι εγώ γιατί θα μπορούσα να επιμείνω, αλλά θεώρησα δεδομένο ότι όλοι οι υπόλοιποι πείστηκαν ότι είναι μούφα και δεν την ήθελαν.
Όσο για τα San Martin ρε παιδιά, ποτέ έγινε σπουδαία μάρκα δεν το κατάλαβα. Το ali είναι γεμάτο ρολόγια χωρίς λογότυπο στα 80-100 ευρώ και ακριβώς τα ίδια με το λογότυπο της San Martin στα 180-200, ή με αλλά λογότυπα στα 120.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Μάρτιος 08, 2020, 13:26:21 μμ »
Μια παρατήρηση για αποφυγή παρεξηγήσεων: πατινα αποκτούν με το χρόνο όλα τα ρολόγια και βέβαια σε καμία περίπτωση δε θα πρότεινα προσωπικά να πειραχτεί κάποιο ρολόι για να αποκτήσει τεχνητή πατίνα. Η αναφορά μου στα ρολόγια "πανηγύρια" σχετίζεται αποκλειστικά με το κράμα και όχι με την επέμβαση του ιδιοκτήτη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μάρτιος 08, 2020, 14:24:13 μμ »
Παιδιά, δεν είναι το τέλος του κόσμου.
Νέα δεδομένα που κανείς μας δεν φρόντισε να αναζητήσει νωρίτερα. Ούτε κι εγώ.

Με αυτά που παρουσίασε ο sub50, νομίζω ότι αξίζει άλλη μια σκέψη για το αν θέλουμε τη χαλκοχελώνα.

Φάνη, ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Όντως.
Ε και; Δεν το λέω για να σε μαλώσω εννοείται (χαχαχααααα) αλλά και τι έγινε;

Χρόνος υπάρχει. Κι όπως είπε ο yiannisb σκεφτείτε να θέλαμε κανένα πατεκι για project. Να είσαι λεφτάς και να μη μπορείς να τα ξοδέψεις. Τραγικό!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Μάρτιος 08, 2020, 14:48:42 μμ »
Αν είναι έτσι δεν βάζουμε και το Kermit;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Μάρτιος 08, 2020, 15:01:41 μμ »
Μέχρι τώρα, κατάλαβα ότι βγαίνει το 3ο ρολόι

62mas
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Μάρτιος 08, 2020, 15:36:39 μμ »
Πρασινο

Μπλε

Κλασικό μαύρο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Μάρτιος 08, 2020, 15:38:47 μμ »
Αν είναι έτσι δεν βάζουμε και το Kermit;

Σε προηγούμενο θέμα είχε τεθεί θέμα να μην ξεπεράσουμε σε microbrands τα 200 ευρώ.
Προσωπικά μου αρέσει πολυ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Μάρτιος 08, 2020, 15:39:47 μμ »
Θα μπει στο παιχνίδι ξανά??

post pictures
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #149 στις: Μάρτιος 08, 2020, 15:41:48 μμ »
Νίκο βάλτο,αν θες τη γνώμη μου κάντο από δω και πέρα όσο πιο ξεκάθαρο μπορείς,πες μας παιδιά αυτά είναι 2 η 3η 4 ρολόγια, ψηφίσετε και αγοράσετε

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions