0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: damokles στις Δεκέμβριος 29, 2013, 20:54:19 μμΜπα... μου θυμιζει λιγο το tissot seastar
Μπα...
επειδη εγω δεν εχω προβλημα αμα η iwc εχει κλεψει ιδεα μπορουμε να κανουμε μια χρηματοδοτηση στο ονομα μου και να το παρω εγω και ας με κοροιδευετε μετα ενταξει θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το αντεξω...
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους τους ωρολογόφιλους!Μόλις χθες επίσημα, βγήκαν στην κυκλοφορία κάποιες φώτο απ τα νέα μοντέλα Aquatimer της IWC που θα παρουσιάσει στην SIHH 2014.Ποιά είναι η γνώμη σας?Δημήτρης
Παράθεση από: dpsaromialos στις Ιανουάριος 01, 2014, 18:15:08 μμΚαλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους τους ωρολογόφιλους!Μόλις χθες επίσημα, βγήκαν στην κυκλοφορία κάποιες φώτο απ τα νέα μοντέλα Aquatimer της IWC που θα παρουσιάσει στην SIHH 2014.Ποιά είναι η γνώμη σας?Δημήτρηςδεν μου εκαναν κλικ
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 01, 2014, 18:24:22 μμμου αρεσουν τα παλια σχεδια Νομίζω ότι αν κάποια θα μπορούσες να τα πείς όμορφα, είναι μόνο τα απλά μοντέλα της νεας σειράς.Τo DeepThree θα έλεγα ότι είναι ακαλαίσθητο εως άσχημο!!Το DeepTwo είναι πολύ καλύτερο!Εν μέρει συμφωνώ μαζί σου τα πιο παλία μοντέλα έχουν περισσότερο IWC Dna.
μου αρεσουν τα παλια σχεδια
The Evolution: A Decade of IWC Aquatimersειδικα το τελευταιο ειναι πανεμορφο!
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 08, 2014, 00:06:47 πμThe Evolution: A Decade of IWC Aquatimersειδικα το τελευταιο ειναι πανεμορφο! το τελευταίο και μετά το πρώτοΤα άλλα είναι...κίτρινα
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 08, 2014, 00:06:47 πμThe Evolution: A Decade of IWC Aquatimersειδικα το τελευταιο ειναι πανεμορφο! Όσο παει και χειροτερεύει!Το πρωτο το καλυτερο.Sent from my Xperia T using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.