0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους αύριο το απόγευμα θα έχω στον αριστερό μου καρπό το ZENITH Sporto από γενικό service μετά από χρόνια ακινησίας.Ήταν του πατέρα μου και τον έχω συνδυάσει με αυτό το ρολόι!Ανυπομονώ να το δω πάλι να δουλεύει καθώς και πως θα είναι στο χέρι μου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Charilaos στις Δεκέμβριος 08, 2011, 21:55:42 μμΕπιτέλους αύριο το απόγευμα θα έχω στον αριστερό μου καρπό το ZENITH Sporto από γενικό service μετά από χρόνια ακινησίας.Ήταν του πατέρα μου και τον έχω συνδυάσει με αυτό το ρολόι!Ανυπομονώ να το δω πάλι να δουλεύει καθώς και πως θα είναι στο χέρι μου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Περιμενουμε!Αντε με το καλο!
με το καλο φιλε. να βαλεις ομως και μια φωτο να το χαζεψουμε
Καλοριζικο!36αρι ειναι?
πάρα πολύ καλό!!!!!! ;)εύχομαι να το φοράς και χαίρεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο μιας και η ''αξία'' του είναι ανεκτίμητη...μηχανή; χρονολογία;
απλά από τα πιο όμορφα κ ντελικάτα ρολόγια
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.