Παιδιά το R είναι στόχος άλλα αν και πότε άγνωστο.
Τρέχουν πολλά έξοδα τώρα (σπίτι), συν μια άλλη αγορά έχω κατα νού (κάτι με δύο ρόδες γιατι έδωσα την παλιά).
Οπότε...
Πάντως για το hydroconquest πριν λίγο διάβαζα σε ξένο φόρουμ, που κριτίκαραν την κίνηση της L να βάλει AR και έξω όσον αφορά σε πιθανότητα να το γρατζουνίσεις.
Δεν παίζει λέτε?
Για το AR coating υπάρχουν διαφορά θέματα στο WUS που μπορείς να διαβάσεις. Ενδεικτικά αφήνω ένα
εδώ.
Για τα ρολόγια νομίζω εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς τι σ αρέσει. Εμένα ας πούμε το συγκεκριμένο Oris μου φαίνεται λίγο άσχετο στη συγκεκριμένη λίστα, παρότι είναι αυτό που με ελκύει περισσότερο. Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσεις όλα μερικές φορές από κοντά. Επίσης δεν ξέρω πόσο καιρό το ψάχνεις, αλλά με βάση τα θέματα που έχεις ανοίξει εδώ θα έλεγα πως έχεις ακόμη δρόμο για να βρεις τι θέλεις σ αυτή τη φάση. Το λέω αυτό γιατί κοιτάς πολλά ρολόγια, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Πάλι όμως, εσύ ξέρεις καλύτερα τι ισχύει.
Όσον αφορά το αν είναι καλύτερα να περιμένεις ή όχι, εξαρτάται από το πόσο μακριά νιώθεις ότι βρίσκεσαι από το στόχο. Αν το βλέπεις στα επόμενα 2 χρόνια, στη θέση σου θα περίμενα (και το έκανα κι ολας). Προσωπικά, από ένα σημείο και μετά ήξερα πως ό,τι πάρω θα είναι για να φύγει και όσο κι αν μ άρεσε κάποιο ρολόι, μετά από μερικές εβδομάδες, άντε λίγους μηνες τελείωνε η ικανοποίηση και το μυαλό μου ήταν πάλι αλλού. Δεν ξέρω αν τα συγκεκριμένα ρολόγια είναι αυτής της κατηγορίας για σένα, ούτε αντλούμε όλοι ικανοποίηση με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέψου το