Αποστολέας Θέμα: Αλλιώτικες φωτό από τον Μαραθώνιο της Αθήνας - Νοέμβριος 2019  (Αναγνώστηκε 1681 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Τις είδα, και συγκινήθηκα.

Εχω κάποιους λόγους μεν, αλλά και η δύναμη - θέληση των ανθρώπων αυτών, όπως και των συνοδών τους, είναι αξιοθαύμαστη.

Και εμείς κλαίμε, επειδή δεν πήραμε ( ......ακόμα ) Rolex !

Ας είναι παράδειγμα και οδηγός κουράγιου για τον καθένα μας, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην ζωή μας.

Επισυνάπτω το λίνκ.

https://www.lifo.gr/now/sport/258701/agonas-kai-giorti-gia-oloys-oi-sygklonistikoi-dromeis-ston-aythentiko-marathonio-tis-athinas
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Μπράβο George.
Οι γονείς μου είναι εθελοντές σε οργανώσεις για άτομα με ειδικές ικανότητες και συναναστρέφομαι αρκετά μαζί τους όταν είμαι Ελλάδα. Η αυθεντικότητα αυτών των ανθρώπων, το κουράγιο, η δύναμη, ο χαρακτήρας και το σθένος να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που τους επιβάλει η κοινωνία κυρίως (αντιμετώπιση από τρίτους, δυσκολία κίνησης στους δρόμους, και αλλά πολλά) είναι παράδειγμα προς μίμηση και κυρίως προς σκέψη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Εχω ( είχα ), προσωπική εμπλοκή στο θέμα, και ανεξίτηλες μνήμες από σκληρές καταστάσεις.

Εχω βάλει ένα λιθαράκι, στο να αρθούν οι δυσκολίες που επιβάλει η κοινωνία, στην αντιμετώπιση από τρίτους, στην δυσκολία κίνησης στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, σε δημόσια αλλά και ιδιωτικά κτίρια, ασανσέρ, κλπ.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος αυτής της ανάρτησης. Να θυμόμαστε, ότι κάποιοι, και για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής τους, αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά τα αντιμετωπίζουν με δύναμη, και πολλές φορές με χαμόγελο.

Ηρωες !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
Να προσθέσω και την παιδεία που ξέχασα πριν. Και από αυτό μας λείπει δυστυχώς.

Και πάλι πάντως, ωραίο θέμα και 1000 μπράβο που το έβαλες και φυσικά για αυτά που έχεις κάνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Δυστυχώς όταν ένα πρόβλημα δεν περνά την πόρτα του σπιτιού μας οι περισσότεροι το αγνοούμε  :(
Υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας που δινουν τιτάνια μάχη κάθε μέρα με τις δυσκολίες που εμείς οι υπόλοιποι τους προκαλούμε τις περισσότερες φορές . Μπράβο τους που δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται με υπερηφάνεια για μια καλύτερη ζωή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions